De beste Bijles

in heel Nederland

Meld u nu aan

Voor (online) bijles v.a. €20,- per uur  
Asset 98.4

— Waarom StudyWorks?

Kies voor de kwaliteit van StudyWorks

Persoonlijke begeleiding

Thuis of online, wanneer u dat het beste uitkomt.

100% slagingspercentage

Al jaren slagen al onze examenkandidaten!

Voordelige pakketten

Een lager tarief én 12 maaden geldig!

Binnen 48 uur een coach

Is er haast bij? Wij gaan altijd direct voor u aan de slag.

Geen minimum afname

Starten vanaf één bijles

Kosteloos en vrijblijvend inschrijven

U zit nergens aan vast, wij nemen contact met u op.

— Recensies

Wat andere ouders over ons zeggen

Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.

Arie Kortland

Uitstekende bijles gehad voor mijn zoon. De coach was zeer vriendelijk en sociaal, waardoor er snel een klik ontstond. Na een paar bijlessen was het gemiddelde snel gestegen. Na een tijdje is de onvoldoende van een 4,7 omgebogen naar een 7,1. Willem haalde al snel achten en negens voor wiskunde. Ik ben uitermate tevreden!

Maarten Koopmans

— Hoe werkt het?

In 4 stappen naar hogere cijfers

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste bijles wordt binnen 48 uur ingepland

2

Bijles

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste bijles is verlopen

4

— Tarieven

Onze pakketten

Meer bijles betekent meer korting. Met één van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de bijlessen inplant en betaalt gemakkelijk middels automatisch incasso. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mini

Pakket
31,-* / p.u
  • € 64,- korting
  • 16 uur bijles

Succes

Pakket
28,-* / p.u
  • € 168,- korting
  • 24 uur bijles

Succes plus

Pakket
24,-* / p.u
  • € 440,- korting
  • 40 uur bijles

Losse bijles

Per uur

35,-*

*Eenmalig € 35,- administratiekosten.

— Meer informatie

Download onze brochure

Wilt u nog eens rustig nalezen hoe de bijles en/ of huiswerkbegeleiding van StudyWorks in zijn werk gaat? Download onze brochure en u heeft alle informatie overzichtelijk bij elkaar. U kunt hier uw e-mailadres achterlaten en de brochure wordt automatisch naar u gemaild.

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Onze bijles begint vanaf €20,- per losse bijles. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér bijles. Klik hier om uit te zoeken welk pakket het beste bij uw kind past.

Uw kind kan al binnen 48 uur beginnen met bijles omdat wij een grote poel aan ervaren bijlescoaches hebben in Nederland. Dat betekent dat er altijd iemand in of nabij uw woonplaats beschikbaar is.

De inhoud van de bijles wordt bepaald door uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste bijles worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het bijlestraject.

Door een combinatie van persoonlijke coaches, leren aan huis en een motiverende aanpak heeft StudyWorks een slagingspercentage van 100% weten te halen – en te behouden. Lees hier meer.

StudyWorks levert zowel bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs. Lees hier meer wat wij voor uw kind kunnen betekenen.

StudyWorks levert zowel bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs. Lees hier meer wat wij voor uw kind kunnen betekenen.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Sary – Hoofd Inplan

Hebben we u overtuigd?

Meld u nu aan voor onze bijles

Graag de mogelijkheden nog even doorspreken? Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.

StudyWorks logo wit