Stralend de zomer in

Stralend de zomer in!

Meld je aan voor onze bijles!

Selecteer je actiepakket

Stralend de zomer in

Stralend de zomer in!

Meld je aan voor onze bijles!

Selecteer je actiepakket

Stralend de zomer in

Het schooljaar loopt bijna ten einde en de zomervakantie staat voor de deur! Bij StudyWorks kijken we er naar uit om je te helpen het jaar succesvol af te sluiten en fris aan de zomer te beginnen. Wij hebben nu tijdelijk twee speciale bijlespakketten voor de laatste weken van het schooljaar of om tijdens de zomer te blijven bijspijkeren voor het nieuwe schooljaar.

Zomeractie 1

6 bijlesuren

199,-*

Zomeractie 2

9 bijlesuren

299,-*

Advies van onze experts

Heb je hulp nodig? Wij adviseren je graag!
Neem contact op voor de mogelijkheden.

*Geen administratiekosten

Al onze bijlessen vinden één op één plaats en kunnen zowel aan huis als online worden gevolgd. Onze bijlescoaches maken een op maat gemaakt leerplan waardoor jij de zomer goed start en helemaal klaar bent voor het volgende schooljaar! Kies het bijlespakket wat bij jou past en meld je aan via het formulier hierboven. Heb je advies nodig over welk pakket het beste bij je past? Onze planningsafdeling helpt je hier graag bij. Na jouw aanmelding nemen we binnen 2 dagen telefonisch contact met jou op om de bijlesaanvraag te bespreken. Hierna kunnen we opzoek naar een bijlescoach die echt bij jou past.

Deze actie loopt tot en met 14 juni 2024

Hoe werkt bijles bij StudyWorks?

Wij begrijpen dat het vinden van goede bijles een lastige klus kan zijn.
Daarom nemen we je graag mee in ons proces van aanmelding tot bijles!

1

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

Het is belangrijk om je gegevens zo volledig mogelijk in te vullen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen met het vinden van een bijlescoach.

2

Wij nemen telefonisch contact met je op.

Na jouw aanmelding nemen wij binnen één dag telefonisch contact met je op. Hierin bespreken we jouw aanvraag en onze werkwijze.

3

Wij zoeken een geschikte bijlescoach.

Tijdens het zoeken naar de beste match voor jou houden we je actief op de hoogte van de voortgang, totdat we de juiste bijlescoach hebben gevonden.

4

We plannen samen de eerste bijles in.

We hebben een geschikte bijlescoach gevonden! We nemen telefonisch contact op om samen de eerste bijles in te plannen.

Veelgestelde vragen

StudyWorks biedt een breed scala aan bijlescoaches: van studenten en recent afgestudeerden tot ervaren bijlescoaches en gepensioneerde leraren. Dit zorgt ervoor dat we voor elke leerling een passende coach kunnen vinden. De match hangt af van de beschikbare coaches in jouw omgeving en de bijlesbehoeften. Heb je voorkeuren? Laat het ons vooral weten!

Het matchen van een bijlescoach aan huis hangt af van meerdere factoren, zoals de locatie, vakken, en de beschikbaarheid van de bijlescoaches. We houden je tijdens de zoektocht actief op de hoogte van de voortgang. Kies je voor online bijlessen, dan kunnen we al binnen 2 dagen de perfecte bijlescoach aan jou matchen. Zodra we de ideale bijlescoach hebben gevonden, nemen we telefonisch contact met je op om de eerste bijles in te plannen.

Geen probleem! Het belangrijkste is dat je je comfortabel en ondersteund voelt tijdens de bijles. Als het niet klikt, helpen we je graag met het vinden van een nieuwe coach die aansluit bij jouw leerbehoeften, zonder extra kosten. Laat het ons weten, en we zullen zo snel mogelijk een nieuwe bijlescoach voor je zoeken!

Voor het vinden van het ideale bijlespakket raden we je aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Samen bespreken we het leertraject en het bijlespakket dat het beste past bij de bijlesbehoeften. Onze drie standaardpakketten op de website geven een goed startpunt, maar we kunnen ook een pakket op maat samenstellen. Bel ons voor een persoonlijk advies.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder!

Chantal, Denise & Soraya
Bijlesafdeling StudyWorks
sterretje icoon
Leerlingen geholpen
0
Coaches beschikbaar
0
boek icoon
Jaar ervaring
0

Stralend de zomer in!

Meld je aan voor onze bijles!

Selecteer je actiepakket