Bijles Basisschool – StudyWorks

Basisschool Bijles in heel Nederland

Wanneer is bijles op de basisschool nodig?

Heeft uw kind hulp nodig met de lesstof van vakken als bijvoorbeeld rekenen of begrijpend lezen? StudyWorks biedt hulp en bijscholing op maat voor leerlingen van de lagere school. Onze bijlescoaches bieden hulp en begeleiding voor alle schoolvakken. Dus niet alleen voor bijlessen rekenen of begrijpend lezen kunt u bij ons terecht, maar ook voor de volgende vakken bieden wij bijlessen op maat:

 • Engels
 • aardrijkskunde
 • geschiedenis
 • biologie
 • taal
 • spelling

Bijles op de basisschool gaat verder dan enkel het opkrikken van de schoolcijfers. Heeft uw dochter of zoon dat ene steuntje in de rug nodig: onze bijlescoaches geven de basisschoolleerlingen vertrouwen en bereiden ze voor op de cito eindtoets én middelbare school.

Stappenplan Online bijles van StudyWorks

Door wie worden deze bijlessen verzorgd?

Deze bijlessen en begeleiding zal worden verzorgd door een van onze coaches. Wij hebben een enorme lijst van coaches die persoonlijke hulp op maat bieden aan de leerlingen die dat nodig hebben. Onze bijlescoaches zijn voornamelijk jonge en enthousiaste studenten, die met veel liefde en passie hulp bieden aan de leerlingen. En wij zorgen altijd voor een coach uit de buurt. Dus of u nu bijles zoekt in Alkmaar, Arnhem, Zoetermeer of Leeuwarden: StudyWorks helpt u graag.

Relatie tussen leerling en coach

Onze filosofie is dat een goede relatie en vertrouwensband tussen docent en leerling, in combinatie met de persoonlijke omgeving, zorgt voor dé perfecte bijlesomgeving. Bij het aanvragen van de bijles kunt u specifiek doorgeven naar wat voor soort coach u op zoek bent. Op deze manier maken wij dé perfecte match tussen bijlescoach en leerling.

Hoe werkt het?

 • Meld nu uw zoon of dochter aan voor de bijles
 • Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen
 • Wij stemmen onze coach af op de behoefte en persoonlijkheid van uw kind
 • Na het maken van een geschikte match, plannen wij de eerste bijles in
 • De coach komt bij u thuis voor de eerste bijles
 • U plant vervolgens zelf door met de coach
 • Wij nemen contact met u op om de eerste bijles te evalueren
Aanmelden

Bijles of huiswerkbegeleiding?

StudyWorks biedt zowel bijles als huiswerkbegeleiding aan. Onze coaches kunnen bijles geven in alle vakken op de lagere school, maar tegelijkertijd bieden zij ook hulp bij het maken van huiswerk. Wij maken dus geen onderscheid tussen huiswerkbegeleiding of bijles. Uw privéleraar komt buiten schooltijden langs om hulp te bieden daar waar de leerling er behoefte aan heeft. Of het nu gaat om de voorbereiding op een schooltoets, bijles of het maken van huiswerk; onze bijlescoaches staan voor u klaar.

Hoe werkt de bijles?

Na de aanvraag voor de bijles zullen wij op zoek gaan naar een geschikte coach. Deze coach/bijlesdocent zal zorgvuldig worden geselecteerd, omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goede match dé key is tot een goed resultaat en zorgt voor de optimale leerbeleving.

Na het maken van de match zullen wij deze aan u voorleggen, voordat wij verdergaan met het inplannen van de bijlessen. De bijlessen vinden plaats bij u thuis, omdat wij uit ervaring kunnen zeggen dat leerlingen het prettig vinden om hulp te krijgen in een vertrouwde omgeving.

Maar hoe gaat dit dan precies in zijn werk? Na het doen van uw aanvraag plant ons interne team altijd de eerste bijlesafspraak in, na het plannen van deze eerste bijles/huiswerkbegeleiding kunt u zelf lekker door plannen met de coach. Het Informele en intensieve contact met de bijlescoach is heel gebruikelijk en wordt overigens als zeer prettig ervaren door onze leerlingen en hun ouders.

Begrijpend Lezen Rekenen

Regel de bijles vandaag nog

Waar wacht u nog op? Regel nu uw persoonlijke bijles, door een aanvraag te doen bij ons. Als u ons laat weten wat de wensen van uw zoon of dochter zijn, dan zullen wij gelijk aan de slag gaan om een geschikte kandidaat te vinden.

Indien er haast zit achter de bijlessen, omdat er bijvoorbeeld een citotoets of examen aan komt, laat het ons dan vooral weten. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Contact bijles basisschool

Ervaar nu zelf de voordelen: u kan zich altijd vrijblijvend aanmelden voor onze huiswerkbegeleiding of bijlessen. Voor verdere vragen of informatie kunt u ons bereiken door te bellen naar 030 744 05 38, of door te mailen naar info@studyworks.nl. Ook zijn wij actief op Whatsapp, dus schroom niet om een appje te sturen naar.

Aanmelden

WIJ ZORGEN VOOR EEN PASSENDE BEGELEIDER

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

In welke vakken wordt bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde.
Basisschool
We geven ook bijles Basisschool.
Begrijpend Lezen
We geven ook bijles Begrijpend Lezen.
Biologie
We geven ook bijles Biologie.
Duits
We geven ook bijles Duits.
Economie
We geven ook bijles Economie.
Engels
We geven ook bijles Engels.
Frans
We geven ook bijles Frans.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis.
Grieks
We geven ook bijles Grieks.
Latijn
We geven ook bijles Latijn.
M&O
We geven ook bijles M&O.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands.
Rekenen
We geven ook bijles Rekenen.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde.

U ZIT NERGENS AAN VAST, MAAR KRIJGT WEL KORTING!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wat onze klanten zeggen

"De online bijles van StudyWorks heeft veel rust opgeleverd bij mijn zoon, een absolute aanrader."
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
Verrassend goed resultaat "Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat degene die bijles kwam geven, zelf nog scholier bleek te zijn (6 gymnasium). Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde consequent stevige onvoldoendes. Na 3 bijlessen van Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter,(Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar Bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een aardige stok achter de deur. De druk is toch wat hoger dan wanneer je het als ouder moet afdwingen. Bovendien weet de bijlescoach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter, en ze houden ons thuis niet meer voor de gek!”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag, daarvoor had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon. Niets mis mee hoor, maar mijn cijfers zijn nu pas vooruit gegaan. Je kan een taal ook moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook Online Bijles geeft als ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Nog even overleggen?

Laat uw gegevens achter, wij nemen contact met u op.