Aardrijkskunde bijles in Scheveningen

Naast topografie en geografie is pedologie ook een onderdeel van het vak aardrijkskunde op de middelbare school. Maak je geen zorgen, Pedologie is de studie van grondsoorten. Logischerwijs is Scheveningen op zandgrond gebouwd. In de historie van Den Haag is dat synoniem met ‘op stand’ wonen. Woon je wel op Scheveningen maar staan je schoolresultaten op standje ‘blijven zitten’? Dan wordt het tijd voor bijles. Een ervaren begeleider aardrijkskunde van StudyWorks helpt je weer op weg.

Huiswerkbegeleiding aardrijkskunde

Als je op school niet de aandacht krijgt die je eigenlijk nodig hebt kan het moeilijk zijn je nog te interesseren voor een vak. Zeker als je al een achterstand hebt opgebouwd stapelt het werk zich op en lijkt het weinig zin meer te hebben nog je best te doen. Slechte cijfers zijn het gevolg. Bij StudyWorks weten we hoe je weer bij komt met aardrijkskunde. Een bijlescoach van StudyWorks heeft ervaring met dit soort situaties. Samen met hem of haar ga je aan de slag met jouw persoonlijke plan. Door goede begeleiding en een strakke planning krijg je weer overzicht. Met dat overzicht blijkt dat je meestal binnen een aantal weken weer goede cijfers kunt halen voor aardrijkskunde.

Starten met bijles

Het is nooit te laat om te beginnen met bijles aardrijkskunde. StudyWorks kan in Scheveningen namelijk al binnen twee dagen de juiste begeleider selecteren en op pad sturen. U hoeft alleen maar het inschrijfformulier in te vullen, dan gaan wij direct voor uw kind aan de slag. En die inschrijving is geheel vrijblijvend. U kunt eerst nog even rustig overleggen. Bel ons anders even op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Bij StudyWorks betaalt u alleen achteraf voor de bijles die u afneemt. Wij hebben geen contracten of abonnementen zoals onze concurrenten. Op die manier houden wij het simpel en overzichtelijk. Ervaar het zelf en neem vandaag nog contact op.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Scheveningen geven we ook Economie.
Engels
In Scheveningen geven we ook Engels.
Biologie
In Scheveningen geven we ook Biologie.
Duits
In Scheveningen geven we ook Duits.
Natuurkunde
In Scheveningen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Scheveningen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Scheveningen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Scheveningen geven we ook Nederlands.
Frans
In Scheveningen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Scheveningen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Scheveningen geven we ook M&O.
Scheikunde
In Scheveningen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.