Bijles in Alphen aan den Rijn

Hoewel Alphen al ruim 73.000 inwoners telt en dus gerust een stad genoemd mag worden, noemen de Alpenaren het zelf nog steeds “het dorp”. Er ging een grote schok door het dorp toen in 2015 de kranen en brugdelen van de Koningin Julianabrug omvielen. Gelukkig is dat inmiddels achter de rug en zijn er geen doden of gewonden gevallen. Alphen is weer even rustig en gezellig als het altijd was. Mensen fietsen langs de Oude Rijn, bootjes wachten voor de Alphense brug en de jeugd gaat stappen bij Bar Amsterdam. StudyWorks heeft een groot netwerk van bijlescoaches in Alphen aan den Rijn en omgeving. Daardoor kunnen wij in korte tijd een begeleider voor uw kind selecteren. Neem nu contact op met StudyWorks.

Huiswerkbegeleiding in Alphen

Of je nu op het Wellant, het Scala of Het Ashram college zit, de kans is groot dat je in de les niet de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Daarom is het tegenwoordig vrij normaal om bijles of huiswerkbegeleiding te hebben. Helaas nemen veel leerlingen halve maatregelen door voor klassikale bijles te kiezen. Volgens ons ontstaat dan hetzelfde probleem als in de klas. Te weinig aandacht en te veel afleiding. Daarom is de bijles van StudyWorks een-op-een, op maat en aan huis. Jouw vaste begeleider komt bij je thuis langs wanneer dat jou het beste uitkomt. Met hem of haar behandel je precies de onderwerpen waar jij extra hulp bij kan gebruiken. Op die manier haal je snel weer betere cijfers!

Inschrijven voor bijles in Alphen

De inschrijving bij StudyWorks is geheel vrijblijvend. Zie het als een manier om kennis te maken, u zit nog nergens aan vast. Bij ons betaalt u ook geen inschrijvings- of administratiekosten. Pas als uw wensen, en die van uw kind, helemaal duidelijk zijn gaan wij op zoek naar de begeleider die het beste bij uw zoon of dochter past. Zeven dagen per week staan wij klaar voor uw kind en voor u. Schrijf uw kind nu in bij StudyWorks en u betaalt geen administratiekosten bij afname van een pakket! Woont u niet in Alphen aan den Rijn maar bijvoorbeeld in Gouda, Bodegraven of Roelofarendsveen? Ook daar kunnen wij bijles aan huis verzorgen. Bel ons op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Duits
We geven ook bijles Duits in Alphen aan den Rijn.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Alphen aan den Rijn.
Engels
We geven ook bijles Engels in Alphen aan den Rijn.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Alphen aan den Rijn.
Economie
We geven ook bijles Economie in Alphen aan den Rijn.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Alphen aan den Rijn.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Alphen aan den Rijn.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Alphen aan den Rijn.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Alphen aan den Rijn.
Frans
We geven ook bijles Frans in Alphen aan den Rijn.
M&O
We geven ook bijles M&O in Alphen aan den Rijn.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Alphen aan den Rijn.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Alphen aan den Rijn.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Alphen aan den Rijn.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Alphen aan den Rijn.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.