Bijles in Amstelveen – StudyWorks

BIJLES IN AMSTELVEEN

Vroeger was school een plek waar er ‘geleerd’ werd. Leerlingen moesten rijtjes werkwoorden stampen, Duitse vervoegingen uit hun hoofd leren, economische formules opdreunen en jaartallen feilloos kennen. Hoewel dat prima werkte, wordt er tegenwoordig op een andere manier ‘geleerd’. Ook al is de leerstof zelf niet veel veranderd moeten leerlingen tegenwoordig voor ieder vak een andere aanpak kennen. Tel daar een grote hoeveelheid huiswerk bij op en we hebben een schoolsysteem dat werkt, maar dat wel al te vaak leerlingen buiten de boot laat vallen. Dat is natuurlijk erg zonde, want ieder kind zou op zijn of haar eigen snelheid moeten kunnen leren. Daarom is het maar goed dat bijles tegenwoordig de oplossing is voor deze leerlingen. StudyWorks biedt in heel Nederland de beste bijles en huiswerkbegeleiding aan huis, volledig op maat. Geef uw kind een voorsprong op dat ene moeilijke vak, en schrijf uw kind in voor de bijles in Amstelveen van StudyWorks.

COACHES IN AMSTELVEEN

Amstelveen is een bijzondere plaats. Het ligt direct tegen het drukke Amsterdam aan maar het ligt ook aan de schone Noord-Hollandse polder. Hierdoor heeft het een heel eigen gevoel: Amstelveen heeft een eigentijds en moderne kant maar toch een klassiek Nederlandse aangezicht. In één ding is het leuke Amstelveen echter erg gelijk aan andere plaatsen: ook hier zijn veel kinderen die moeite hebben met school. Dat is natuurlijk geen schande, en gelukkig staat StudyWorks tot dienst van uw kind. Onze studiecoaches staan gereed om uw kind te helpen met school en een hart onder zijn of haar riem te steken. De coaches hebben allemaal een training moeten volgen waarbij ze geleerd hebben alle benodigdheden van uw kind aan te kunnen pakken. Alle kinderen zijn namelijk uniek, en uw kind heeft natuurlijk andere problemen op school dan zijn of haar klasgenoten! Bijles of huiswerkbegeleiding op maat is daarom een logische stap.

Zodra u uw kind hebt aangemeld voor bijles of huiswerkbegeleiding van StudyWorks zullen wij direct aan de slag gaan om een perfecte match te zoeken tussen een coach en uw kind. Leren met een vertrouwd persoon is niet alleen prettig maar heeft ook nog eens positieve gevolgen voor het leerproces. Welke coach uw kind ook krijgt, al onze coaches zijn ervaringsdeskundigen in hun schoolvak en in het inplannen van huiswerk. Zij hebben tenslotte allemaal hun eigen schooltijd succesvol afgerond. Al onze huiswerkbegeleiding en bijlessen vinden plaats bij u thuis. Thuis leren is namelijk erg prettig en  Wij houden altijd de schoolresultaten van uw kind in beschouwing. Hierdoor kan onze coach de aanpak voor uw kind het best mogelijk aanscherpen.

HUISWERKBEGELEIDING OF BIJLES?

Bijles en huiswerkbegeleiding zijn bij StudyWorks verwant aan elkaar. Het één sluit het ander namelijk de ander niet compleet uit. Om bijles succesvol af te sluiten moet het schoolhuiswerk gemaakt worden en om huiswerkbegeleiding goed te verrichten moet er vakinhoudelijke kennis opgedaan worden. De wensen van uw kind worden per sessie in acht gehouden door onze coaches – of u uw kind nu aanmeldt voor de een of de ander. Weet u niet zo goed of uw kind het meeste profijt heeft bij bijles of huiswerkbegeleiding? Dan kunt u hier met ons door het volgende vragenrondje lopen.

Heeft uw kind moeite met geschiedenis en denkt hij of zij dat Johan van Oldenbarnevelt aanstaande zondag weer in de Johan Cruijff Arena speelt? Dan heeft uw kind het meeste baat bij bijles geschiedenis. Klink Aqua Vitae als de naam van een nieuwe Amerikaanse zangeres in de oren van uw kind? Dan is bijles scheikunde een stap in de goede richting. Raakt uw kind in paniek bij de gedachte van de werkdruk van die aankomende eindwerkstukken? Of is duikt uw kind liever op het voetbalveld dan in de boeken? Dan kan huiswerkbegeleiding uw kind enorm veel helpen.

Zoals u kunt zien gaat vakspecifieke bijles dus over de kennis en kunde van losse schoolvakken. Huiswerkbegeleiding is bedoeld om uw kind te helpen bij het plannen en maken van huiswerk. Het bevorderen van de motivatie van uw kind om te leren komt altijd aan bod. Ons complete aanbod aan studiebegeleiding is altijd volledig op maat.

AANMELDEN VOOR BIJLES IN AMSTELVEEN

StudyWorks geeft huiswerkbegeleiding en bijles in Amstelveen om alle scholieren een kans te geven. Nadat uw kind is aangemeld gaan wij direct aan de slag en zoeken we naar de beste match tussen onze coaches en uw kind. Denkt u dat uw kind en de coach niet een klik hebben? Dan gaan wij graag voor u op zoek naar een alternatieve coach. Wij doen immers alles eraan om het leren zo leuk en effectief mogelijk te maken. Hoe kunt u uw kind aanmelden voor huiswerkbegeleiding of bijles in Amstelveen? Dat doet u door hieronder op de knop ‘vrijblijvend aanmelden’ te klikken. Heeft u nog vragen over ons aanbod, onze werkwijze, onze visie of andere zaken? Dan kunt u ons het beste mailen naar info@studyworks.nl of bellen naar 06 400 99 616. Woont u niet in Amstelveen maar bent uw benieuwd wat StudyWorks voor u en uw kind kunt betekenen? Neem dan contact met ons op. Ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij u graag tot dienst.

Vrijblijvend aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.