Bijles in Amsterdam – StudyWorks

Bijles in Amsterdam

Amsterdam is rijk aan geschiedenis. Sinds de Gouden Eeuw is de stad explosief gegroeid tot wat het nu is. Gelukkig is er nog veel zichtbaar uit de lucratieve tijd van Amsterdam in de Gouden Eeuw. Amsterdam is tegenwoordig een heuse trekpleister voor toeristen vanuit de hele wereld geworden. Dit brengt diversiteit in achtergronden en culturen met zich mee. Ook heeft de stad musea die meer dan een bezoekje waard zijn. De stad staat bekend om z’n creativiteit en productiviteit. Deze krachten kunnen wij ook terug laten komen in de studieresultaten van uw kind. Bijles van StudyWorks is de oplossing wanneer uw kind er zelf even niet meer uit komt of als er midden in de Amsterdamse drukte te weinig aandacht is voor huiswerk.

Bijles aan huis

StudyWorks verzorgt bijles aan huis. In een grote, bruisende stad als Amsterdam is het natuurlijk geen enkel probleem om iemand te vinden die uw kind bijles kan geven. Maar wat als u niet op zoek bent naar zomaar iemand? Wat als u, net zoals wij, op zoek bent naar een vlotte, enthousiaste bijlescoach in Amsterdam, mét ervaring in wat hij doet en in een mum van tijd aan huis bijles kan komen geven? Dan bent u bij StudyWorks aan het juiste adres. Wij selecteren onze bijlescoaches op een persoonlijke manier. Hierdoor zijn onze coaches vertrouwd en dat maakt bijles aan huis via StudyWorks een stuk beter en prettiger.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Weet u wat het verschil is tussen huiswerkbegeleiding en bijles? Huiswerkbegeleiding is algemene steun bij het leergedrag en maakwerk van een kind. Bijles is gericht op één vak waar een kind moeite mee heeft. Bij StudyWorks maken we hierin bijna geen onderscheid. Onze bijles, of huiswerkbegeleiding, hoe je het ook noemt, is altijd op maat. Uw kind is uniek en daarom stemmen wij de bijles speciaal op hem of haar af. Geen standaardopgaven, geen abonnementen. StudyWorks biedt gepersonaliseerde begeleiding zodat een kind als dat van u hogere cijfers kan halen. Haalt uw kind niet de gewenste cijfers op school? Speelt uw kind liever buiten met vrienden en vriendinnen? Wordt er te veel naar filmpjes gekeken op het internet en is social media belangrijker? Dan is het tijd voor bijles aan huis van StudyWorks.

Aanmelden voor bijles in Amsterdam

U kunt bij één van onze bijlescoaches in Amsterdam terecht. Laat bij uw aanmelding meteen even weten hoe de cijfers van uw kind ervoor staan en wat de wensen zijn. Dan kunnen wij zorgen dat we de meest geschikte bijlescoach in heel Amsterdam voor uw kind selecteren. Op deze manier kan uw kind in een mum van tijd een goed cijfer halen. Wilt u nog even overleggen? Wij zijn bereikbaar op 06 400 99 616 of via info@studyworks.nl. Woont u niet in Amsterdam maar bijvoorbeeld in Amstelveen, Diemen, Weesp of Bussum? Ook daar hebben wij coaches beschikbaar en zijn wij u graag aan huis van dienst.

Aanmelden Contact

Ook in Amsterdam bent u met StudyWorks verzekerd van...

 • Bijles aan huis in een vertrouwde omgeving
 • Enthousiaste bijlescoach mét ervaring
 • Bijles op maat, van hoge kwaliteit
 • Betere studieresultaten
 • Kosteloos inschrijven
Aanmelden

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Duits
We geven ook bijles Duits in Amsterdam.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Amsterdam.
Economie
We geven ook bijles Economie in Amsterdam.
Engels
We geven ook bijles Engels in Amsterdam.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Amsterdam.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Amsterdam.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Amsterdam.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Amsterdam.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Amsterdam.
Frans
We geven ook bijles Frans in Amsterdam.
M&O
We geven ook bijles M&O in Amsterdam.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Amsterdam.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Amsterdam.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.