Bijles in Ankeveen – StudyWorks

Bijles in Ankeveen

Ankeveen is vooral bekend om het actieve verenigingsleven. In het kleine Ankeveen, dat 1530 inwoners telt, is er jaarlijks een optocht tijdens carnaval. Ankeveen heet dan ook Schuimlikkerveen. Naast het carnaval is Ankeveen een populair dorp in de winter. Door zijn vele meren is het een geweldig schaatsgebied, maar in de zomer mag je alleen ten Westen bij de Ankeveense Plassen lopen over de uitgezette wandelpaden want anders heb je Natuurmonumenten aan je broek.

Ankeveen ligt dichtbij ’s-Graveland, waar het nu ook bijgevoegd is. In Ankeveen is StudyWorks goed actief bij menig middelbaar scholier. Veel scholieren moeten iedere dag met de fiets naar Hilversum of Bussum om daar naar school te gaan. De ervaring leert ons dat deze middelbare scholieren het zeer op prijs stellen dat de begeleider bij hun thuis komt. StudyWorks biedt dan ook bijleshuiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken aan huis aan. De begeleider van StudyWorks komt bij u langs wanneer u dat wilt, hoe vaak u wilt en voor een vast tarief per uur.

Bent u op zoek naar bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis? Meld uw kind dan direct aan en binnen 48 uur kan er al een zorgvuldig gekozen begeleider bij u voor de deur staan! U betaalt bij ons geen inschrijf- en administratiekosten en u zit niet vast aan een aantal uren per week. Mochten er nog vragen zijn over bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis in Ankeveen, dan kunt u ons bellen op 06-40099616 of een e-mail sturen naar info@studyworks.nl. Het is ook mogelijk om bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis te krijgen in ’s-GravelandNederhorst den BergLarenBlaricumBussumEemnes en Hilversum. Staat uw woonplaats er niet bij? Bel ons even! Wij staan voor u klaar.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
We geven ook bijles Biologie in Ankeveen.
Economie
We geven ook bijles Economie in Ankeveen.
Engels
We geven ook bijles Engels in Ankeveen.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Ankeveen.
Duits
We geven ook bijles Duits in Ankeveen.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Ankeveen.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Ankeveen.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Ankeveen.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Ankeveen.
Frans
We geven ook bijles Frans in Ankeveen.
M&O
We geven ook bijles M&O in Ankeveen.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Ankeveen.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Ankeveen.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Ankeveen.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Ankeveen.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.