Bijles in Arnhem – StudyWorks

Bijles in Arnhem

De bruisende stad Arnhem met haar vele parken is de provinciehoofdstad van Gelderland. Omdat er zoveel te doen is op ondermeer de Korenmarkt en de Rijnkade zullen niet alle leerlingen helemaal bij zijn met hun huiswerk. In het algemeen kunnen steeds minder leerlingen meekomen met de hoge eisen die tegenwoordig aan hen worden gesteld. Daarom is er, ook in Arnhem en omgeving, een grote toename van het aantal bijles-instituten en privé docenten. Maar hoe weet je welke je moet kiezen? Ga je voor klassikale begeleiding of liever voor één op één begeleiding? Wij geloven dat privé bijles in de vertrouwde omgeving van je eigen huis de meest effectieve vorm van huiswerkbegeleiding is. Bovendien scheelt het u en uw kind reistijd en kosten.

StudyWorks actief en uniek in Gelderland

StudyWorks is uniek in haar benadering van huiswerkbegeleiding. Wij vinden vakspecifieke kennis en ervaring natuurlijk erg belangrijk. Maar minstens even belangrijk zijn de sociale vaardigheden van de begeleiders. Daarom selecteren wij hen zeer zorgvuldig. Op basis van ons eigen matching-systeem zorgen wij dat uw kind de begeleider krijgt die het beste bij hem of haar past. Zo is de kans groot dat de vaste bijlescoach van uw zoon of dochter ook uit Arnhem komt, misschien zelfs uit dezelfde buurt. Zo bouwen onze coaches de vertrouwensband op die de leraar, of zelfs de ouder, op het gebied van schoolwerk, niet heeft. Het geringe leeftijdsverschil en de kwaliteit van onze begeleiding draagt daar aan bij.

Starten met bijles of examentraining van StudyWorks

Het is altijd een goed moment om te beginnen met bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Iedereen kan tenslotte wel een steuntje in de rug gebruiken. Dus vallen de resultaten wat tegen en weet u zelf niet meer hoe u uw kind moet motiveren? De begeleiders van StudyWorks in Arnhem weten precies hoe ze dat moeten aanpakken. Neem nu vrijblijvend contact op via info@studyworks.nl of bel naar 06-40099616. Dan kunnen wij al binnen twee dagen een begeleider bij u op de stoep hebben staan. Woont u niet in Arnhem maar bijvoorbeeld in Rozendaal, Velp of Oosterbeek? Grote kans dat wij ook in uw stad of dorp een coach hebben!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
We geven ook bijles Biologie in Arnhem.
Economie
We geven ook bijles Economie in Arnhem.
Engels
We geven ook bijles Engels in Arnhem.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Arnhem.
Duits
We geven ook bijles Duits in Arnhem.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Arnhem.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Arnhem.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Arnhem.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Arnhem.
Frans
We geven ook bijles Frans in Arnhem.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Arnhem.
M&O
We geven ook bijles M&O in Arnhem.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Arnhem.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Arnhem.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.