Bijles in Baarn – StudyWorks

Bijles in Baarn

Wist u dat Paleis Soestdijk in de gemeente Baarn staat? De koninklijke traditie is dan ook niet weg te denken uit deze royale gemeente. Zo zaten zowel prinses Beatrix als koning Willem-Alexander op het Baarnsch Lyceum en kent het monumentale station nog altijd een koninklijke wachtkamer. Als u houdt van natuur en ruimte zonder in te leveren op het gebied van winkels en bereikbaarheid bent u in Baarn aan het juiste adres.

Tussen Soest en Baarn vind je alle scholen op slechts een paar honderd meter van elkaar. Het Baarnsch Lyceum moet samen met de Waldheim-mavo en het Griftland College in alle onderwijsbehoeften van de regio voorzien. Waar de school misschien tekort schiet in individuele begeleiding neemt StudyWorks het over. Onze begeleiders komen bij u thuis wanneer dat u en uw kind het beste uitkomt. Onze bijles is precies de aanvulling die de leerling van nu nodig heeft.

Bent u op zoek naar bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in Baarn? Dan bent u bij StudyWorks aan het juiste adres. Bovendien houden wij het graag simpel. Wij hanteren vaste tarieven zonder inschrijfkosten. Als u nu het inschrijfformulier invult kan er al binnen 48 uur een zorgvuldig geselecteerde begeleider bij u voor de deur staan! Voor vragen kunt u mailen naar info@studyworks.nl of bellen met 06-40099616. Woont u niet in Baarn? Dat is geen enkel probleem, wij zijn namelijk ook actief in Soest, HilversumEemnes en Amersfoort. Staat uw woonplaats hier niet bij? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
We geven ook bijles Biologie in Baarn.
Economie
We geven ook bijles Economie in Baarn.
Engels
We geven ook bijles Engels in Baarn.
Duits
We geven ook bijles Duits in Baarn.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Baarn.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Baarn.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Baarn.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Baarn.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Baarn.
Frans
We geven ook bijles Frans in Baarn.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Baarn.
M&O
We geven ook bijles M&O in Baarn.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Baarn.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Baarn.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Baarn.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.