Bijles in Bergen op Zoom – StudyWorks

BIJLES IN BERGEN OP ZOOM

In je jeugd ben je met een hoop verschillende dingen bezig. Leuke vrienden, nieuwe hobby’s, dat spannende nieuwe computerspelletje en misschien zelfs een prille kalverliefde. Genoeg te doen dus, als je jong bent. Helaas zijn er hierdoor veel kinderen die hun schoolwerk links laten liggen, of simpelweg het te moeilijk vinden. StudyWorks biedt steun in de vorm van bijles en huiswerkbegeleiding aan scholieren van de middelbare school en de basisschool. Al onze bijlessen worden gegeven door getrainde en ervaren coaches, die weten hoe ze ieder kind het beste kunnen steunen. Alle bijlessen en sessies huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom zijn daarom volledig op maat, en vinden plaats bij u thuis. Pak dat moeilijke vak bij zijn lurven en meld uw kind aan voor de bijlessen en huiswerkbegeleiding van StudyWorks.

COACHES IN BERGEN OP ZOOM

Bergen op Zoom heeft een bijzondere en lange geschiedenis. Zo is er aan mooi middeleeuws erfgoed geen gebrek, met het oudste stadspaleis van Nederland, met het Markiezenhof als pronkstuk van de stad. Wist u dat Bergen op Zoom staat vermeld op de Arc de Triomphe? U weet natuurlijk wel dat die in Parijs staat, maar helaas zijn er toch veel scholieren die deze boog verwarren met de gele bogen van McDonalds. Gelukkig biedt StudyWorks hulp aan alle leerlingen met behulp van onze grote groep coaches. Onze coaches zijn enthousiast en staan klaar om uw kind te helpen. Zij hebben door middel van hun training ervaring met hoe ze de wensen van uw kind goed in acht houden – en deze vervolgens op te nemen in hun aanpak. Ook in Bergen op Zoom staan onze coaches klaar, voor ieder schoolvak.

Wij vinden dat ieder kind bijles of huiswerkbegeleiding op maat verdient, omdat niet ieder kind hetzelfde is. Sterker nog: ieder kind is uniek! En ieder kind verdient daarom een unieke aanpak. Daarom zullen wij altijd op zoek gaan naar de ideale match tussen uw kind en een van onze coaches. Onze coaches hebben veel ervaring in het plannen van hun huiswerk en hebben uiteraard veel verstand van hun schoolvak. Ze hebben immers hun eigen middelbare school afgerond met goede cijfers. StudyWorks houdt altijd de cijfers van uw kind in beschouwing waardoor onze coaches hun aanpak zo effectief mogelijk kunnen aanpassen.

HUISWERKBEGELEIDING OF BIJLES?

Bij StudyWorks zijn bijles en huiswerkbegeleiding twee zijden van dezelfde munt. Een schoolvak kan pas echt goed gaan als het huiswerk hiervoor goed gemaakt wordt. Op zijn beurt kan huiswerk pas goed gemaakt worden als er begrip is van het schoolvak. Onze coaches nemen daarom altijd de wensen van uw kind mee in hun aanpak. Ongeacht of u uw kind hebt opgegeven voor huiswerkbegeleiding of bijles. Weet u niet of uw kind het beste baat heeft bij huiswerkbegeleiding of vakspecifieke bijles? Loop dan even met ons mee door het volgende vragenrondje:

Denkt uw kind dat platentektoniek te maken heeft met DJ’s? Dan is bijles aardrijkskunde een goed idee. Denkt uw kind dat de Past Perfect te maken heeft met een nieuwe kledinglijn van de H&M? In dat geval is bijles Engels een goede investering. Raakt uw kind in paniek bij het zien van dat volle toetsrooster? Of heeft uw kind meer oog voor de spelcomputer dan voor het huiswerk? Dan is huiswerkbegeleiding een logische stap. Huiswerkbegeleiding of bijles, alles is compleet op maat.

AANMELDEN VOOR BIJLES IN BERGEN OP ZOOM

StudyWorks biedt huiswerkbegeleiding en bijles in Bergen op Zoom om de schooltijd leuker en effectiever te maken. Na aanmelding zoeken wij de beste coach voor uw kind. Is er toch geen klik tussen onze coach en uw kind? Dan zoeken wij graag naar een alternatieve coach. Thuis leren met een vertrouwd persoon is natuurlijk erg prettig, en daar doen wij alles aan. Hoe meldt u uw kind aan? Dat kunt u doen door simpelweg te klikken op de button Vrijblijvend Aanmelden. Heeft u nog vragen over onze diensten of werkwijze? Dan kunt u ons telefoneren op 06 400 99 616, of u kunt ons mailen op info@studyworks.nl. Woont u niet in Bergen op Zoom, maar wilt u toch weten of we wat voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Vrijblijvend aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.