Bijles van StudyWorks

Tegenvallende schoolprestaties kunnen tot veel stress leiden. Bij StudyWorks begrijpen we precies hoe dat voelt. Gelukkig is hulp nabij! Al meer dan 11 jaar helpen wij leerlingen door heel Nederland om hogere cijfers te halen. Dat doen we sinds een aantal jaar ook in Leeuwarden. Wij hebben een uitgebreid netwerk van gemotiveerde coaches uit Leeuwarden en omgeving die uw kind kunnen helpen de schoolprestaties te verbeteren.

Bijlescoaches in Leeuwarden

Of uw kind nu op het Comenius Esdoorn, het Nordwin College of het stedelijk gymnasium zit, wij hebben voor ieder vak en op ieder niveau een geschikte coach uit Leeuwarden en omgeving. Als u contact met ons opneemt gaan wij direct aan de slag om de beste coach die het dichtste bij u in de buurt woont te vinden. Laat ons ook weten wat uw voorkeuren zijn. Bijvoorbeeld de dag en het tijdstip die het beste uitkomt en eventuele andere wensen.

Wist u dat de bijlescoaches van StudyWorks uit Leeuwarden stuk voor stuk, persoonlijk door ons geselecteerd worden? En wist u dat geen enkele van onze concurrenten dat doet? Op die manier garanderen wij de kwaliteit die al jaren tot 100% slagingspercentage leidt. Bovendien waarderen onze klanten ons gemiddeld met een 8 of hoger! En woont u niet in Leeuwarden maar bijvoorbeeld in Drachten, Heerenveen of Groningen? Dan zijn wij u ook heel graag van dienst. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij staan u graag te woord.

Huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles?

Niet alleen voor huiswerkbegeleiding, het beter leren maken van het huiswerk. Maar ook voor bijles, het dieper ingaan op de stof van één specifiek vak, bent u bij StudyWorks aan het juiste adres. Overigens bieden wij ook examentraining aan in Leeuwarden. Dus zit uw kind in de laatste klas van de middelbare school en wilt u niet dat hij of zij "met de hakken over de sloot" slaagt? Zorg dan dat uw kind goed voorbereid en met hernieuwd zelfvertrouwen op het examen verschijnt. Het scheelt ook enorm veel stress en onrust in huis. Zo blijft er meer tijd over om aan elkaar te besteden in plaats van aan huiswerk. Weet u niet zeker welke vorm van studiebegeleiding uw kind het beste kan gebruiken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden voor bijles in Leeuwarden

Aanmelden voor bijles van StudyWorks in Leeuwarden is gelukkig heel eenvoudig. Als u vandaag het inschrijfformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de details te besrpeken. Omdat wij in Leeuwarden en omgeving voldoende begeleiders hebben kunnen wij de juiste begeleider binnen twee dagen garanderen! Ook na de eerste bijlessen houden we contact. We overleggen met u hoe de bijles is bevallen en kijken welke verbeteringen er eventueel nog mogelijk zijn. Hoe dan ook is het de tevredenheid van u en uw kind voor ons het belangrijkst.

Betaalt u graag wat minder per uur voor de bijles? Kijk dan eens naar onze pakketten. Dat zijn een soort strippenkaarten die twee schooljaren geldig zijn. U plant de bijles in wanneer dat het beste uitkomt, bijvoorbeeld voor een belangrijke toets of een examen. Heeft u nog vragen? Bel ons dan even op 06 400 99 616 of stuur een mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

Ook in Leeuwarden bent u met StudyWorks verzekerd van...

 • Bijles aan huis dus een vertrouwde omgeving
 • Enthousiaste bijlescoaches mét ervaring
 • Altijd één op één begeleiding
 • Betere studieresultaten
 • Bij StudyWorks staat kwaliteit op nummer 1
 • Kosteloos inschrijven
Aanmelden

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles of huiswerkbegeleiding ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind. Zie onze pagina over bijles geven om een beeld te krijgen over de werkwijze van StudyWorks.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.