Bijles in Bilthoven – StudyWorks

Bijles in Bilthoven

Onder de rook van Utrecht, in het midden van Nederland ligt het lommerrijke Bilthoven. Voor opgroeiende kinderen ideaal met bijvoorbeeld SCHC en Het Nieuwe Lyceum vlak naast elkaar. Maar ook voor startende studenten ligt Bilthoven goed. De uithof is vlakbij en de overstap naar studentenstad Utrecht is zo gemaakt. Van meet af aan opgezet als villadorp in het bos zijn er weinig mooiere plekken om te wonen dan Bilthoven.

Begeleiders van StudyWorks

Een groot deel van de begeleiders van StudyWorks komt ook uit Bilthoven en heeft bijvoorbeeld op het HNL gezeten. StudyWorks is namelijk gevestigd in hartje Utrecht. Daardoor begrijpen we waar uw kind het over heeft en is een vertrouwensband zo opgebouwd. We zoeken voor iedere leerling de begeleider die het beste bij hem of haar past. De bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining van StudyWorks is persoonlijk, op maat en aan huis.

Geheel vrijblijven inschrijven

Bij StudyWorks bent u aan het juiste adres voor bijles in Bilthoven. Wij zijn zeer actief in de regio Utrecht en kunnen al binnen 48 uur een speciaal geselecteerde begeleider op pad sturen. Als u nu het inschrijfformulier invult nemen wij binnen een dag contact met u op. De inschrijving is geheel vrijblijvend en kost niets! Mocht u het toch nog niet zeker weten, neem dan even contact met ons op via 030 – 744 0538 of stuur een mail naar info@studyworks.nl. Ook als u niet in Bilthoven woont maar bijvoorbeeld in Den Dolder, Soesterberg, Zeist of Utrecht staan wij graag voor u klaar!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
We geven ook bijles Biologie in Bilthoven.
Economie
We geven ook bijles Economie in Bilthoven.
Engels
We geven ook bijles Engels in Bilthoven.
Duits
We geven ook bijles Duits in Bilthoven.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Bilthoven.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Bilthoven.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Bilthoven.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Bilthoven.
Frans
We geven ook bijles Frans in Bilthoven.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Bilthoven.
M&O
We geven ook bijles M&O in Bilthoven.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Bilthoven.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Bilthoven.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Bilthoven.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.