Bijles Biologie in Ankeveen

In Ankeveen biedt StudyWorks bijles Biologie aan huis aan voor de leerlingen die moeite hebben met dit vak of hun cijfers zouden willen ophogen. Voortplanting, mitose, chromosomen en de bloedsomloop zijn termen waar vaak vragen over zijn. Kan uw zoon of dochter ook net dat extra steuntje in zijn of haar rug gebruiken?

Onze bijlescoaches zullen het huiswerk samen met uw kind doornemen en zo helpen de leerstof weer overzichtelijk maken. Doordat de bijles aan huis plaatsvindt zal uw kind meer geconcentreerd zijn en zo meer informatie opnemen. De bijlescoaches van StudyWorks zijn getraind in hun vak en zullen gematcht worden aan uw kind, op die manier kan StudyWorks haar kwaliteit waarborgen. De kwaliteit waar StudyWorks voor staat!

Zoekt u bijles Biologie voor uw zoon en/of dochter in Ankeveen? Voor meer informatie over bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis van StudyWorks kunt u telefonisch contact met ons opnemen via nummer 06-40099616. U kunt er ook voor kiezen om het aanmeldformulier hier, geheel vrijblijvend, in te vullen, dan wordt er binnen één dag contact met u opgenomen.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Ankeveen geven we ook Economie.
Engels
In Ankeveen geven we ook Engels.
Aardrijkskunde
In Ankeveen geven we ook Aardrijkskunde.
Duits
In Ankeveen geven we ook Duits.
Latijn
In Ankeveen geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Ankeveen geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Ankeveen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Ankeveen geven we ook Nederlands.
Frans
In Ankeveen geven we ook Frans.
M&O
In Ankeveen geven we ook M&O.
Grieks
In Ankeveen geven we ook Grieks.
Geschiedenis
In Ankeveen geven we ook Geschiedenis.
Maatschappijleer
In Ankeveen geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Ankeveen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.