Bijles Biologie in ’s-Graveland

De fundamentele eenheid van erfelijkheid zijn genen. Dit klinkt voor veel volwassenen nog logisch, maar kent u de andere vier principes die worden beschouwd als de fundamentele axioma’s van de moderne biologie? Of weet u nog hoe fotosynthese werkt? Lastige vragen die leerlingen in het voortgezet onderwijs moeten kunnen beantwoorden om een voldoende te halen voor biologie. Lukt het uw kind nog niet om een mooie voldoende te scoren voor biologie? Voor bijles Biologie in ‘s-Graveland bent u hier aan het juiste adres!

Voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining afgestemd op de leerling, met een betrokken begeleider die zorgvuldig aan de leerling is gekoppeld kunt bij ons terecht. U hoeft er niet eens de deur voor uit, wij komen bij u aan huis! StudyWorks vindt het belangrijk om kwaliteit en flexibiliteit te bieden. Uit ervaring blijkt dat leerlingen zich beter kunnen concentreren als ze in hun vertrouwde omgeving werken.

Zoekt u de perfecte bijlescoach voor biologie? StudyWorks is er voor u! We staan voor kwaliteit. StudyWorks doet wat van haar verwacht wordt en helpt uw kind met bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis in ‘s-Graveland. Twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op via 06-40099616 en wij staan gelijk voor u klaar!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Engels
In ‘s-Graveland geven we ook Engels.
Economie
In ‘s-Graveland geven we ook Economie.
Aardrijkskunde
In ‘s-Graveland geven we ook Aardrijkskunde.
Duits
In ‘s-Graveland geven we ook Duits.
Nederlands
In ‘s-Graveland geven we ook Nederlands.
Latijn
In ‘s-Graveland geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In ‘s-Graveland geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In ‘s-Graveland geven we ook Wiskunde.
Frans
In ‘s-Graveland geven we ook Frans.
M&O
In ‘s-Graveland geven we ook M&O.
Grieks
In ‘s-Graveland geven we ook Grieks.
Geschiedenis
In ‘s-Graveland geven we ook Geschiedenis.
Maatschappijleer
In ‘s-Graveland geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In ‘s-Graveland geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.