Biologie bijles in Scheveningen

De een is een ochtend-, de ander een avondmens. De een kan zich beter concentreren dan de ander. Bij Biologie leer je hoe bepaalde verschillen tussen mensen zijn vastgelegd in onze genen, ofwel in ons DNA. Bij dit vak leer je welke eigenschappen biologisch bepaald zijn en welke je hebt aangeleerd. Dus denk jij dat je er niets aan kan doen dat je lage cijfers haalt voor biologie? Wij weten dat dat niet in je genen zit. Hogere cijfers halen kan je gewoon leren! Door te oefenen, samen met een goede bijles-begeleider, leer je hoe je beter kan presteren. Wil jij weten hoe dat in zijn werk gaat? Neem contact op met StudyWorks in Scheveningen!

Bijles van StudyWorks

Waarom zou je in Scheveningen bijles van StudyWorks nemen en niet van een van de andere bijlesbedrijven in de buurt? Dat is heel simpel. De benadering van StudyWorks is uniek in Scheveningen en omgeving en heeft er voor gezorgd dat wij een slagingspercentage van 100% hebben kunnen vasthouden. Onze bijles en huiswerkbegeleiding, ook voor biologie, is namelijk een-op-een, op maat en aan huis. Met een vaste begeleider voor biologie ga je aan de slag met jouw persoonlijke leerplan. De bijles volg je gewoon bij je thuis, wanneer jou dat het beste uitkomt. Dat scheelt een hoop tijd en energie waardoor jij je beter kan concentreren. Probeer het zelf en neem nu contact op met StudyWorks.

Starten met bijles biologie

Veel ouders denken dat bijles niet meer in het drukke schema van hun kinderen zal passen. Maar bij StudyWorks weten we wel beter. Het tegendeel is waar. Onze bijles zorgt er namelijk voor dat uw kind efficiënter met zijn of haar tijd omgaat. De bijles vindt thuis plaats, dat kost dus geen reistijd en levert veel rust op. Die rust heeft ook effect op het huiswerk voor andere vakken. U zult het merken in huis. Vul nu het inschrijfformulier in en ervaar het zelf. Als u nog vragen heeft, beantwoorden we die vraag op de mail via info@studyworks.nl of u kunt ons even bellen op 06-40099616. Wij staan zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Scheveningen geven we ook Economie.
Engels
In Scheveningen geven we ook Engels.
Duits
In Scheveningen geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Scheveningen geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Scheveningen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Scheveningen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Scheveningen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Scheveningen geven we ook Nederlands.
Frans
In Scheveningen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Scheveningen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Scheveningen geven we ook M&O.
Scheikunde
In Scheveningen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.