Bijles in Blaricum – StudyWorks

Bijles in Blaricum

Wie een dag op pad gaat in het Gooi mag het dorpje Blaricum natuurlijk niet overslaan! Het groene brinkdorp met zijn vele boerderijen en schilderachtige straatjes is begin 20e eeuw sterk gestegen in aanzien doordat kunstenaars en rijke Amsterdammers zich er vestigden. Ook nu staat Blaricum nog steeds te boek als rijk dorp, waar onder meer Marco Borsato, Simone Kleinsma, René en Natasja Froger en John de Mol zich hebben gevestigd.

Met de Blaricumse kermis, gezellige terrassen en al het pracht en praal dat er door het dorp rijdt is het soms moeilijk om je te concentreren op de schoolopdrachten. StudyWorks verzorgt in Blaricum bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis. Hierdoor kunnen de leerlingen rustig en ongestoord samen met de toegewezen begeleider aan de slag om alle lesstof onder de knie te krijgen. De begeleiders van StudyWorks worden zorgvuldig geselecteerd en aan de hand van een uitgebreide profielschets aan de leerling gekoppeld. Op deze manier bewaakt StudyWorks kwaliteit en professionaliteit.

Zoekt u bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis in Blaricum? Wacht dan niet langer en meld u direct aan via het aanmeldformulier. Voor meer informatie over bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining van StudyWorks kunt u terecht op telefoonnummer 06-40099616 of stuur een e-mail naar info@studyworks.nl.

StudyWorks biedt ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan in de volgende omliggende plaatsen: Laren, Hilversum, Bussum, Naarden, Eemnes en Huizen. Staat u woonplaats hier niet bij? Bel ons gerust even op!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
We geven ook bijles Biologie in Blaricum.
Economie
We geven ook bijles Economie in Blaricum.
Engels
We geven ook bijles Engels in Blaricum.
Duits
We geven ook bijles Duits in Blaricum.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Blaricum.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Blaricum.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Blaricum.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Blaricum.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Blaricum.
Frans
We geven ook bijles Frans in Blaricum.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Blaricum.
M&O
We geven ook bijles M&O in Blaricum.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Blaricum.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Blaricum.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Blaricum.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.