Bijles in Bussum – StudyWorks

Bijles in Bussum

Hoewel Hilversum te boek staat als mediastad, werd de eerste openbare tv-uitzending in Nederland uitgezonden vanuit Bussum. Niet alleen televisie is begonnen in de kleinste en dichtbevolkte gemeente van het Gooi maar ook andere culturele elementen komen terug in Bussum. Het dorp, gelegen temidden van bossen, waar ook de naam vandaan komt, heeft vele monumenten en kunstwerken. Tevens bezit het forenzenplaatsje verschillende muziek- en theatergroepen. Genoeg te beleven dus in Bussum!

Het is begrijpelijk dat uw kind op school door de bomen het bos niet meer ziet. StudyWorks biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis in Bussum om uw kind te helpen focussen en het overzicht te vinden of te behouden. Doordat wij aan huis komen kan uw kind in een rustige en vertrouwde omgeving zich onder kwalitatieve begeleiding richten op het schoolwerk. De begeleiders van StudyWorks zijn vakkundig en worden op een zorgvuldige manier gematcht aan uw kind. Binnen 48 uur kan er al een begeleider bij u aan tafel zitten.

Bijles aan huis wanneer u dat wilt, hoe vaak u wilt, met vaste tarieven en geen inschrijfkosten. Meld uw kind hier direct aan voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Bij StudyWorks bent u aan het juiste adres! Naast Bussum, biedt StudyWorks ook bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis in NaardenWeespHuizenLoosdrecht en Hilversum. Staat u woonplaats er niet bij? Bel ons gerust even op! Ook voor andere vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via 06-40099616 en info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Bussum.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Bussum.
Engels
We geven ook bijles Engels in Bussum.
Duits
We geven ook bijles Duits in Bussum.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Bussum.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Bussum.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Bussum.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Bussum.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Bussum.
Frans
We geven ook bijles Frans in Bussum.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Bussum.
M&O
We geven ook bijles M&O in Bussum.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Bussum.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Bussum.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Bussum.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.