Bijles in De Bilt – StudyWorks

Bijles in De Bilt

Omdat de dorpen De Bilt en Bilthoven vlak tegen elkaar aan liggen worden ze vaak in een adem genoemd. Maar ze zijn niet te verwarren als gemeente. Bilthoven is namelijk onderdeel van de gemeente De Bilt en niet andersom. De Bilt is bekend als vestigingsplaats van het KNMI en door haar vele buitenplaatsen en landgoederen een zeer lommerrijke en chique bestemming.

De Bilt heeft zelf geen middelbare scholen, maar is wel een prachtige plek voor kinderen om op te groeien. Na een lange dag school en een flink eind fietsen heeft uw kind te weinig energie over om nog naar een bijlesinstituut te gaan. Daarom komen de begeleiders van StudyWorks gewoon aan huis in De Bilt! Dat scheelt een hoop tijd en energie die u en uw kind liever aan leuke dingen besteden.

Bent u op zoek naar bijles op hoog niveau in De Bilt? StudyWorks heeft een breed netwerk van ervaren bijlescoaches in de regio Utrecht. Daarom kan er, als u nu het inschrijfformulier invult, al binnen 48 uur een geschikte begeleider bij u voor de deur staan! Woont u niet in De Bilt maar bijvoorbeeld in Bilthoven, Zeist, Bosch en Duin of Groenekan? Ook dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst. Neem voor vragen contact met ons op via info@studyworks.nl of bel ons op 06-40099616. Wij staan klaar voor u en voor uw kind!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in De Bilt.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in De Bilt.
Engels
We geven ook bijles Engels in De Bilt.
Duits
We geven ook bijles Duits in De Bilt.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in De Bilt.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in De Bilt.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in De Bilt.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in De Bilt.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in De Bilt.
Frans
We geven ook bijles Frans in De Bilt.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in De Bilt.
M&O
We geven ook bijles M&O in De Bilt.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in De Bilt.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in De Bilt.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in De Bilt.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.