Bijles in Delft – StudyWorks

Bijles in Delft

Delft, een stad met een prachtige historische binnenstad en als bekendste oud inwoner Willem van Oranje. Tegenwoordig kennen we deze kleine stad tussen de snelwegen A4 en aA13 vooral als centrum voor onze technische studenten. Het TU Delft science park huisvest jonge startups die veel gaan betekenen voor de toekomst van ons land. De studenten die aan de basis van deze bedrijven staan hebben natuurlijk wel eerst hun middelbare school afgemaakt. Het liefst met een technisch profiel. Woont u in Delft en wil uw kind ook graag naar de technische hogeschool of universiteit? Zorg dan dat de cijfers goed op orde zijn en kies voor bijles of examentraining van StudyWorks in Delft.

De methode van StudyWorks

Bij Studyworks vinden wij de klik tussen begeleider en leerling heel belangrijk. Net zoals op de middelbare school de ene docent nu eenmaal leuker is dan de andere. Als je het niet goed kan vinden met je coach of begeleider heeft de bijles ook weinig zin. Daarom selecteren wij onze coaches, naast hun vakinhoudelijke kennis, speciaal op hun sociale vaardigheden. Geen oude, stoffige docenten bij StudyWorks in Delft, bij ons zijn de coaches jong en vlot. Daarom weten zij precies wat er op school van uw kind verwacht wordt. Onze begeleider houdt uw kind bij de les en u op de hoogte van de voortgang. We horen van veel ouders dat zij dat erg prettig vinden.

Starten met bijles van StudyWorks

Woont u in Delft en bent u op zoek naar bijles van hoge kwaliteit? Of u kind nu op het Grotius of het christelijk Lyceum zit, wij hebben voor ieder vak een geschikte begeleider in Delft. En als u uw kind nu inschrijft kunnen we die begeleider zelf al binnen twee dagen op pad sturen. U hoeft alleen maar het inschrijfformulier in te vullen en wij gaan direct voor u aan de slag. Bovendien betaalt u geen administratie kosten bij afname van een pakket! Zo helpt u uw kind, op een voordelige manier, weer op weg met het schoolwerk. Woont u niet in Delft maar bijvoorbeeld in Den Haag, Zoetermeer of Rotterdam? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Bel ons even op 06-40099616 of stuur een mail naar info@studyworks.nl.

Vrijblijvend aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.