Bijles in Dordrecht – StudyWorks

Bijles in Dordrecht

Wist u dat Dordrecht op een eiland ligt? En wist u dat Dordrecht een van de oudste steden van Nederland is? Dordt, zoals haar inwoners de stad noemen, kreeg in het jaar 1220 namelijk al stadsrechten. Als kruispunt van drie rivieren ligt Dordrecht aan het drukst bevaren waterknooppunt van Europa. Het was daardoor een van de belangrijkste stapelplaatsen van Holland. Dat wil zeggen dat grondstoffen uit de regio hier verder verhandeld werden. Stapelt het huiswerk van uw kind zich ook alleen maar op? Een vaste huiswerkbegeleider van StudyWorks helpt uw kind er zo weer bovenop.

Dordrecht en StudyWorks

StudyWorks is zeer actief in Dordrecht. Onze unieke benadering van bijles slaat namelijk goed aan in de Drechtsteden. Onze begeleiders zijn stuk voor stuk geselecteerd op hun sociale- én vakinhoudelijke vaardigheden. Daardoor staat StudyWorks voor betrokkenheid en kwaliteit. Dat zijn zaken die u bij een ander bijlesbedrijf, en zeker bij een klassikaal bijles instituut, helaas niet zult vinden. Neem dus geen halve maatregelen en kies voor de individuele bijles aan huis van StudyWorks in Dordrecht. Een van onze vaste begeleiders komt bij u thuis langs wanneer dat het beste uitkomt. Wij garanderen dat u al binnen een paar weken resultaat ziet, onze bijles werkt!

Inschrijven voor bijles

Waar moet u allemaal rekening mee houden voordat u uw kind inschrijft voor bijles? Natuurlijk is het handig als u weet welk vak het probleemvak is en op welk niveau dat wordt gegeven. Maar bij de inschrijving bij StudyWorks kunt u ook aangeven waarvoor coach u denkt dat het beste bij uw kind past. Wij houden daar vervolgens rekening mee in onze selectie. Dus schrijf uw kind nu in via het inschrijfformulier. Als u nog vragen heeft over onze bijles in Dordrecht dan kunt u altijd even mailen naar info@studyworks.nl of bellen met 06-40099616. Woont u niet in Dordrecht maar in Sliedrecht, Rotterdam of Papendrecht? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Dordrecht.
Engels
We geven ook bijles Engels in Dordrecht.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Dordrecht.
Duits
We geven ook bijles Duits in Dordrecht.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Dordrecht.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Dordrecht.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Dordrecht.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Dordrecht.
Frans
We geven ook bijles Frans in Dordrecht.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Dordrecht.
M&O
We geven ook bijles M&O in Dordrecht.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Dordrecht.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.