Duits bijles in Den Haag

Als je vwo doet is het verplicht om een tweede vreemde taal te kiezen. Veel leerlingen kiezen in dat geval liever voor Duits dan voor Frans of bijvoorbeeld Latijn. Het hangt er vanaf wat je het beste ligt. Als je bijvoorbeeld al vaker naar Duitsland op vakantie bent geweest dan naar Frankrijk is de keuze vaak simpel. Dan nog is de Duitse grammatica niet makkelijk. Ken jij alle naamvallen al uit je hoofd? Zoek je iemand die je kan helpen met je huiswerk? Een goede bijlescoach kan je helpen alle rijtjes goed te onthouden. Je kan hem of haar alles vragen en samen zorg je dat je op de volgende toets een hoger cijfer haalt. Het is tijd voor bijles Duits van StudyWorks in Den Haag.

Hoe werkt bijles eigenlijk

Er zijn veel verschillende vormen van bijles. StudyWorks biedt bijvoorbeeld ook examentraining en huiswerkbegeleiding aan in Den Haag. Eigenlijk is het allemaal hetzelfde, met als basis de persoonlijke aandacht die wij de kinderen bieden. Veel van onze concurrenten bieden klassikale bijles aan maar daar geloven wij niet in. Bij StudyWorks heeft ieder kind een vaste begeleider die gespecialiseerd is in één vakgebied, zoals bijvoorbeeld Duits. De kinderen bouwen een band op met de begeleider en zijn daardoor eerlijk over eventuele achterstanden, concentratie- of leerproblemen. Zo leveren wij keer op keer de kwaliteit waar we om bekend staan. Ervaar het zelf, neem vandaag nog contact op!

Kom in actie, schrijf je in!

Neem nu vrijblijvend contact op met StudyWorks om te overleggen wat jij precies nodig hebt. Mail naar info@studyworks.nl of bel ons op 06-40099616. Snap je de stof niet? Dan is het tijd voor bijles. Snap je alles wel maar kamp je met concentratie- of planningsproblemen? Dan raden wij je aan te beginnen met huiswerkbegeleiding. Komt er binnenkort een belangrijke toets aan en loop je nog te ver achter? Dan kan je je inschrijven voor onze examentraining voor het vak Duits. Iedereen is anders en daarom is onze bijles ook voor iedereen op maat. Inschrijven is volledig vrijblijvend en kosteloos. Schrijf je dus nu in en wij nemen binnen één dag contact met je op.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Den Haag geven we ook Economie.
Engels
In Den Haag geven we ook Engels.
Biologie
In Den Haag geven we ook Biologie.
Aardrijkskunde
In Den Haag geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Den Haag geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Den Haag geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Den Haag geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Den Haag geven we ook Nederlands.
Frans
In Den Haag geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Den Haag geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Den Haag geven we ook M&O.
Grieks
In Den Haag geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Den Haag geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Den Haag geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.