Bijles Duits in Maarssen

Vindt u het ook zo raar dat uw kind de ouderwetse Duitse rijtjes niet meer hoeft te leren? Wij ook! Er wordt zo veel gestuurd op begrijpend lezen en tekstverklaring dat de kinderen achterlopen op het gebied van grammatica. Soms komt het gewoon aan op rijtjes stampen. StudyWorks weet welke rijtjes belangrijk zijn en maakt samen met uw kind een plan om voortaan voldoendes te halen voor Duits.

StudyWorks biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis in Maarssen. Iedere leerling krijgt een betrokken begeleider toegewezen die goed bij hem of haar past. In combinatie met een persoonlijk leerplan krijgt iedere leerling zo precies de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Wij hebben ervaring met allerlei leerproblemen, neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in bijles Duits in Maarssen? Invullen van het inschrijfformulier is geheel vrijblijvend! Kijk alvast even welke informatie we nodig hebben om een geschikte begeleider voor uw kind te vinden. Als u daar aan toe bent drukt u op versturen en zullen wij binnen een dag contact met u opnemen. Duurt dat allemaal te lang? Bel ons dan op 06-40099616 of stuur nu een mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Maarssen geven we ook Economie.
Engels
In Maarssen geven we ook Engels.
Biologie
In Maarssen geven we ook Biologie.
Aardrijkskunde
In Maarssen geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Maarssen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Maarssen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Maarssen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Maarssen geven we ook Nederlands.
Frans
In Maarssen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Maarssen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Maarssen geven we ook M&O.
Grieks
In Maarssen geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Maarssen geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Maarssen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.