Duits bijles in Scheveningen

Wist je dat vrijwel alle televisieprogramma’s, die niet origineel in het Duits zijn, in Duitsland worden nagesynchroniseerd? Dat betekent dat de stemmen die je hoort, later zijn toegevoegd in een studio. Omdat het Duitse taalgebied zo groot is, zijn er genoeg mensen die liever in hun eigen taal luisteren dan dat ze ondertiteling moeten lezen. De vraag is of de Duitsers nu zo slecht zijn in Engels door de nasynchronisatie of dat zo besloten is omdát ze slecht zijn in Engels. Hoe dan ook hebben wij als Nederlanders, gelukkig, een voorsprong op landen waar wordt nagesynchroniseerd. Zou jij ook wel een voorsprong willen hebben, maar liever met Duits? Vallen je cijfers de laatste tijd tegen? Haal ze snel weer op met bijles Duits in Scheveningen van StudyWorks!

Huiswerkbegeleiding Duits

Lukt het maar niet om je huiswerk op tijd af te krijgen? Geldt dat voor meer vakken dan alleen voor Duits? Misschien moet je dan eens bijles van StudyWorks proberen. Samen met een ervaren begeleider maak je een persoonlijk plan waarin jouw valkuilen op een rijtje staan. In combinatie met een nieuwe, strakke planning ga je aan de slag met al die dingen die nu niet zo goed gaan. Je focust bevoordeeld op Duits maar houdt ook rekening met de planning van andere vakken. Zo leer je vaardigheden waar je ook na de bijlesperiode nog wat aan hebt. Gaat het nu even minder op school? Waarom zou je niet een tijdje huiswerkbegeleiding van StudyWorks proberen? Wij weten al dat het werkt, nu jij nog.

Inschrijven voor bijles Duits

Uw kind is niet de enige die moeite heeft met Duits. Maar binnenkort is hij of zij wel de enige die geen hulp heeft gezocht en daardoor met de hakken over de sloot over gaat. Of erger. Met de intensieve bijles van StudyWorks kunt u uw kind zoveel problemen besparen. Probeer het anders eerst een korte tijd uit. Dat kunt op het inschrijfformulier aangeven waarna wij binnen een dag contact met u opnemen. Wilt u liever eerst even overleggen over bijles Duits in Scheveningen? Dan kunt u ons bellen op 06-40099616 of even mailen naar info@studyworks.nl. Wij staan zeven dagen per week klaar voor u en voor uw kind.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Scheveningen geven we ook Economie.
Engels
In Scheveningen geven we ook Engels.
Biologie
In Scheveningen geven we ook Biologie.
Aardrijkskunde
In Scheveningen geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Scheveningen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Scheveningen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Scheveningen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Scheveningen geven we ook Nederlands.
Frans
In Scheveningen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Scheveningen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Scheveningen geven we ook M&O.
Scheikunde
In Scheveningen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.