Bijles Economie in Breukelen

Bij prijsinflatie wordt geld effectief minder waard. In andere woorden daalt de koopkracht omdat het prijspeil te snel stijgt. Vind uw kind deze economische begrippen erg lastig? Is hij of zij, door tegenvallende cijfers, steeds minder productief? Onze effectieve bijles maakt van onvoldoendes weer voldoendes! Bent u op zoek naar bijles economie in Breukelen?

Economie is echt zo’n vak waarbij je veel moet oefenen. Maar als de cijfers tegenvallen kan het lastig zijn jezelf aan het werk te zetten. Bijles van StudyWorks is dé oplossing. Samen met een vaste begeleider krijg je de zaken weer op een rijtje. Daardoor gaan de cijfers omhoog en stijgt tegelijkertijd je zelfvertrouwen. Daarna kan je weer geheel zelfstandig aan de slag!

Komt het bovenstaande u bekend voor? Kan uw kind wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken? Vul nu geheel vrijblijvend het inschrijfformulier in en uw zoon of dochter kan binnen 2 dagen aan de slag! Bovendien betaalt u bij StudyWorks geen inschrijfkosten. Heeft u nog vragen over bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in Breukelen? Bel ons dan op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
In Breukelen geven we ook Biologie.
Engels
In Breukelen geven we ook Engels.
Duits
In Breukelen geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Breukelen geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Breukelen geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Breukelen geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Breukelen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Breukelen geven we ook Nederlands.
Frans
In Breukelen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Breukelen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Breukelen geven we ook M&O.
Grieks
In Breukelen geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Breukelen geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Breukelen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.