Economie bijles in Scheveningen

Het vak economie gaat vaak over grote verbanden. Hoe een festival in een stad bijdraagt aan de plaatselijke economie is nog te overzien. Maar weet u wat de relatie is tussen werkloosheid en inflatie? Die is al iets moeilijker. Uw kind moet bij dit vak onder meer kunnen beargumenteren hoe de ECB het rente-instrument gebruikt om bijvoorbeeld de huizenmarkt te beïnvloeden. Geen wonder dat veel kinderen in Scheveningen ons benaderen voor bijles of examentraining economie. Uw kind is in elk geval niet de enige. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Huiswerkbegeleiding Economie

Huiswerkbegeleiding van StudyWorks gaat over veel meer dan alleen de inhoud van het vak economie. Je begeleider kijkt ook naar je werkhouding, je planning en of je wel met de juiste onderwerpen bezig bent. Het ene is nou eenmaal belangrijker dan het andere. Een slechte planning kan ook een hoop stress en dus concentratieverlies opleveren. Als die zaken zijn opgelost zal je zien dat je veel sneller klaar bent met het huiswerk en meer tijd overhoudt voor leukere dingen. Daarnaast kan je natuurlijk alles vragen over het vak economie. Je cijfers gaan vervolgens als vanzelf omhoog! Ons slagingspercentage van 100% liegt er niet om.

Inschrijven voor bijles

Als u uw kind nu inschrijft voor bijles economie van StudyWorks zit u nog nergens aan vast. Wij nemen alleen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dan beslissen wat voor bijles u precies wilt aanvragen. Bovendien betaalt u geen administratie kosten bij afname van een pakket bijlessen economie! Bel ons even op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl als u nog vragen heeft over de diensten van StudyWorks in Scheveningen. Onze bijles is aan huis, wanneer u dat het beste uitkomt. Zeven dagen per week en ook in de avonduren. Onze bijles economie komt dus altijd uit! Wij staan klaar voor u en voor uw kind!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Engels
In Scheveningen geven we ook Engels.
Biologie
In Scheveningen geven we ook Biologie.
Duits
In Scheveningen geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Scheveningen geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Scheveningen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Scheveningen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Scheveningen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Scheveningen geven we ook Nederlands.
Frans
In Scheveningen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Scheveningen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Scheveningen geven we ook M&O.
Scheikunde
In Scheveningen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.