Bijles in Eemnes – StudyWorks

Bijles in Eemnes

Eemnes, dit prachtige dorpje in het Gooi heeft een rijke geschiedenis. De Oudheidkamer en natuurlijk de Theetuin, waar velen wel eens geweest zijn, zijn mooie plekken in Eemnes. Eemnes kent zelfs een eigen wapen, vlag en voetbalteam. Of uw kind nou op Laar en Berg zit, Huizenmaat of op College De Brink of lekker voetbalt bij SV Eemnes. Wij kennen het allemaal!

Heeft uw kind een leerachterstand of problemen met plannen? StudyWorks biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis aan in Eemnes. Onze bijlescoaches zijn getraind om scholieren discipline bij te brengen, planning mee te geven en de moeilijke vakken op hun niveau uit te kunnen leggen. Door onze 1-op-1 aanpak wordt het leerwerk van de scholier weer duidelijk en overzichtelijk.

Vul nu geheel vrijblijvend het inschrijfformulier in, wij hanteren geen inschrijf- of administratiekosten. StudyWorks haar bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen aan huis werken! Wij helpen u van de stress af en zorgen voor betere cijfers. Heeft u nog vragen over bijles aan huis? Bel ons dan direct op 06-40099616 of stuur een e-mail naar info@studyworks.nl. Binnen 2 dagen kan uw kind al geholpen worden met dat moeilijke vak. Onze bijlescoaches komen veelal uit regio Eemnes. Wij geven ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in LarenHuizenBussumWeespHilversum en Blaricum.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Eemnes.
Engels
We geven ook bijles Engels in Eemnes.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Eemnes.
Duits
We geven ook bijles Duits in Eemnes.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Eemnes.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Eemnes.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Eemnes.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Eemnes.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Eemnes.
Frans
We geven ook bijles Frans in Eemnes.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Eemnes.
M&O
We geven ook bijles M&O in Eemnes.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Eemnes.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Eemnes.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Eemnes.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.