Bijles in Enschede – StudyWorks

Bijles in Enschede

Ieder kind zou bijles moeten kunnen krijgen om de cijfers op school te verbeteren. Zo kan het zijn dat uw kind moeite heeft met Duits, natuurkunde of geschiedenis. Soms kan een kind door de hoeveelheid moeilijk huiswerk door de bomen het bos niet meer zien! Hier biedt Studyworks gelukkig de beste oplossing. Wij helpen uw kind graag om de prestaties op school te verbeteren, door aan huis op maat huiswerkbegeleiding en bijles te bieden. Leren gaat immers gemakkelijker in een vertrouwde omgeving! Ook in Enschede heeft Studyworks bekwame en enthousiaste bijlescoaches die uw kind maar al te graag willen helpen. Wees die lastige toets of dat moeilijke examen vóór, en meld uw kind aan voor bijles van StudyWorks in Enschede.

Coaches in Enschede

Met bijna zesentwintigduizend studenten schaart Enschede zich onder de leukste studentensteden in Nederland. Deze mooie stad is het bruisend hart van Twente, en de Universiteit Twente scoort al jarenlang hoog op de lijst van technische universiteiten in ons land – een score die er zeker niet om liegt! In Enschede is er dan ook geen gebrek aan enthousiaste studenten die graag hun kennis en kunde delen met scholieren. Dit doen zij vaak als een bijbaantje om hun studietijd te bekostigen. Hierdoor heeft Studyworks een grote verscheidenheid aan coaches die klaar staan om huiswerkbegeleiding te geven. Zo is er voor iedere scholier de perfecte coach, en kan het leerproces van uw kind tot een hoger niveau getild worden.

Het meest belangrijke doel voor Studyworks is dat uw zoon of dochter de allerbeste bijles op maat krijgt door ervaren coaches die plezier hebben in hun werk – en zelf ook naar het beste streven. Wij hebben een ruim aanbod aan coaches, die allen een oefentraject hebben doorlopen waarbij ze hebben geleerd maatwerk aan te bieden aan iedere leerling want niet ieder kind heeft natuurlijk dezelfde moeilijkheden op school. Gelukkig zijn onze coaches door hun eigen studies ervaringsdeskundigen op het gebied van leren en plannen – vaardigheden die zij maar al te goed aan uw kind kunnen meegeven.

Huiswerkbegeleiding of bijles?

Heeft uw kind hulp nodig bij het plannen voor school? Of heeft uw kind misschien moeite met specifieke vakken als Engels, maatschappijleer of scheikunde? Huiswerkbegeleiding of bijles, bij Studyworks liggen deze twee in elkaars verlengde. Onze coaches nemen zowel de wensen van uw kind als die van u in beschouwing, ongeacht of uw kind bijles of huiswerkbegeleiding nodig heeft. Met bijles helpen onze coaches uw kind bijvoorbeeld bij het leren van werkwoordenrijtjes en hoe bepaalde wiskundige regels toegepast moeten worden. Met huiswerkbegeleiding helpen onze coaches uw kind met het aanpakken van de werklast op school. Studyworks neemt ook de schoolresultaten van uw kind in acht, en hierop passen wij de manier van onze ondersteuning aan.

Aanmelden voor bijles in Enschede

Onze coaches in Enschede staan voor uw kind klaar. Eén van onze coaches kan uw kind komen ondersteunen, uiteraard met een enthousiaste en motiverende houding en een effectieve aanpak. Het kan het zo zijn dat er geen klik is tussen uw kind en de coach – in dat geval gaan wij na overleg met u op zoek naar een andere coach. Zo kunnen wij de beste bijles of huiswerkbegeleiding bieden, gegeven door een coach die op één lijn staat met uw kind. Dat komt het leerproces zeker ten goede! Als u vandaag nog het aanmeldformulier invult, rekenen wij geen administratiekosten! Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0640099616, en zijn wij per mail bereikbaar op info@studyworks.nl. Bent u niet woonachtig in Enschede, maar wilt u graag weten of er ook in uw omgeving bijles of huiswerkbegeleiding mogelijk is? Neem dan vooral contact met ons op. Natuurlijk helpen wij u en uw kind graag, ook in andere delen van het land.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.