Frans bijles in Alphen aan den Rijn

Ne me quitte pas, ne me quitte pas. Een van de mooiste chansons ooit geschreven en gezongen. Weet uw kind wel wat dit betekent? Of klinkt het voor hem of haar als “ k’heb die parkieten pas?! Als uw kind moeite heeft met Frans op school moet u op tijd aan de bel trekken. Een achterstand bij een taal is tenslotte moeilijk in te halen. Een van onze ervaren begeleiders Frans in Alphen aan den Rijn kan uw kind helpen om de cijfers voor Frans op te halen. Zo kan hij of zij dit jaar gewoon overgaan zonder dat uw kind de klas hoeft te verlaten om het jaar over te doen. Kom in actie en vul het inschrijfformulier nu in.

Huiswerkbegeleiding Frans

Om een vreemde taal goed te kunnen leren heeft uw kind bekwame begeleiding nodig. Zowel op school als daarbuiten. Als ouder kunt u namelijk niet altijd helpen met het huiswerk. Daar heeft u het vaak ook simpelweg te druk voor. Een bijlescoach van StudyWorks kan u en uw kind enorm helpen. na school, wanneer dat het beste uitkomt, komt de begeleider van StudyWorks langs om uw kind te helpen met het huiswerk Frans. Samen werken ze ook aan de algemene planning van uw kind. Zo ontstaat meer overzicht en kan uw kind, ook na de bijlesperiode, zelfstandig aan het werk.

Starten met bijles Frans

Nu is het moment om te starten met bijles Frans. Nu is er nog tijd om de achterstand in te halen. Wacht niet tot het gemiddelde cijfer van uw kind tot ver onder de 5 is gezakt. Zet de eerste stap en vul vandaag nog het inschrijfformulier in. Vervolgens kan de meest geschikte begeleider Frans al binnen twee dagen voor de deur staan. Zo snel en flexibel is StudyWorks. U kunt direct met de begeleider plannen en wij houden u op de hoogte van de voortgang. Als u nog vragen heeft kunt u mailen naar info@studyworks.nl of bellen met 06-40099616. Heeft u geen vragen? Vul dan nu het inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Duits
In Alphen aan den Rijn geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Aardrijkskunde.
Engels
In Alphen aan den Rijn geven we ook Engels.
Biologie
In Alphen aan den Rijn geven we ook Biologie.
Economie
In Alphen aan den Rijn geven we ook Economie.
Latijn
In Alphen aan den Rijn geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Alphen aan den Rijn geven we ook Nederlands.
M&O
In Alphen aan den Rijn geven we ook M&O.
Grieks
In Alphen aan den Rijn geven we ook Grieks.
Geschiedenis
In Alphen aan den Rijn geven we ook Geschiedenis.
Maatschappijleer
In Alphen aan den Rijn geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 25,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 400,-
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 22,50 per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 540,-

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 20,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 800,-
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.