Bijles Frans in Ankeveen

Is uw zoon of dochter het overzicht van de Franse vervoegingen helemaal kwijt? Lukt het niet om een Franse tekst te vertalen en zou het mondeling een stuk beter moeten verlopen? Kan uw kind wel wat extra hulp bij Frans gebruiken? StudyWorks biedt in Ankeveen bijles Frans aan huis aan. De begeleiders van StudyWorks kunnen uw kind weer helpen om het Frans weer leuk te maken en die voldoende te behalen.

Onze bijlescoaches maken dat moeilijke vak weer interessant voor de scholier, al die lastige onderwerpen zullen weer overzichtelijk gemaakt worden. Door onze 1-op-1 bijles aan huis zal de scholier meer informatie tot zich nemen. Uw kind zal tips en tricks krijgen en weer leren plannen. Wij staan voor kwaliteit en onze bijlescoaches weten waar ze het over hebben. Wij geven naast bijles ook huiswerkbegeleiding en examentrainingen aan huis.

Bent u geïnteresseerd in bijles Frans in Ankeveen, meld u dan nu aan door vrijblijvend het aanmeldformulier in te vullen. StudyWorks neemt dan binnen een dag contact met u op en kan al binnen 48 uur een geschikte begeleider koppelen aan uw zoon of dochter. Wij brengen wij ook nog eens geen inschrijfkosten en/of administratiekosten in rekening. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op door een e-mailt te sturen naar info@studyworks.nl of ons te bellen op 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
In Ankeveen geven we ook Biologie.
Economie
In Ankeveen geven we ook Economie.
Engels
In Ankeveen geven we ook Engels.
Aardrijkskunde
In Ankeveen geven we ook Aardrijkskunde.
Duits
In Ankeveen geven we ook Duits.
Latijn
In Ankeveen geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Ankeveen geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Ankeveen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Ankeveen geven we ook Nederlands.
M&O
In Ankeveen geven we ook M&O.
Grieks
In Ankeveen geven we ook Grieks.
Geschiedenis
In Ankeveen geven we ook Geschiedenis.
Maatschappijleer
In Ankeveen geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Ankeveen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.