Geschiedenis bijles in Alphen aan den Rijn

Wist je dat Alphen aan den Rijn meer dan 2000 jaar geleden al bewoond werd? Wat nu de Oude Rijn is was vroeger de echte Rijn. Aan de zijkanten van de rivier zette het water klei af wat heeft geleid tot de namen Hoge- en Lage zijde. Namen van de verschillende delen van de stad, respectievelijk aan de linker en rechter oevers van de Oude Rijn. Vind jij dit soort verhalen interessant? Dan vind je geschiedenis waarschijnlijk wel een leuk vak. Lukt het je desondanks niet om hoge cijfers te halen? Dan wordt het tijd voor bijles geschiedenis van StudyWorks in Alphen aan den Rijn.

Examentraining geschiedenis

Steeds meer leerlingen uit Alphen aan den Rijn kiezen voor examentraining van StudyWorks. Naast reguliere bijles, die je neemt als je cijfers tegenvallen en huiswerkbegeleiding als je niet door je bergen met huiswerk heen komt, is er nu ook examentraining. Die vorm van bijles neem je als je je zorgen maakt over de werkdruk en stress die komt kijken bij de examenperiode. Alleen onze beste begeleiders helpen de examenkandidaten die zich bij ons aanmelden. Mede daardoor hebben wij een slagingspercentage van 100%! Dat wil zeggen dat alle kinderen die examentraining van StudyWorks hebben gehad daarna ook zijn geslaagd!

Ik wil ook examentraining!

Maakt uw kind zich nu al zorgen over het examen? Of bent u degene die wel wat meer rust in huis kan gebruiken? Een ervaren begeleider van StudyWorks kan het verschil maken! Samen met zijn of haar persoonlijke begeleider gaat uw kind aan de slag met de planning, werkhouding en natuurlijk de inhoud van het vak. Binnen de kortste keren zijn er betere resultaten en is er meer rust in huis. Vul nu het inschrijfformulier in of bel ons op 06-40099616. Zeven dagen per week staan wij klaar voor u en voor uw kind. Onze bijles komt dus altijd goed uit! U kunt ook even een mail sturen naar info@studyworks.nl. Wij horen graag van u!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Duits
In Alphen aan den Rijn geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Aardrijkskunde.
Engels
In Alphen aan den Rijn geven we ook Engels.
Biologie
In Alphen aan den Rijn geven we ook Biologie.
Economie
In Alphen aan den Rijn geven we ook Economie.
Latijn
In Alphen aan den Rijn geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Alphen aan den Rijn geven we ook Nederlands.
Frans
In Alphen aan den Rijn geven we ook Frans.
M&O
In Alphen aan den Rijn geven we ook M&O.
Grieks
In Alphen aan den Rijn geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Alphen aan den Rijn geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Alphen aan den Rijn geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.