Bijles in Gouda – StudyWorks

Bijles in Gouda

De meeste mensen denken bij Gouda aan kaas. De bewoners van deze handelsstad met rijke historie, de gouwenaars, weten natuurlijk wel beter. Als een knooppunt van land-, waterwegen en later ook spoor, heeft Gouda altijd een strategische positie ingenomen in de handel. De Hollandsche IJssel en de Gouwe waren dé verbinding tussen Vlaanderen en Nederland voor de binnenvaart. De schepen voeren vroeger dan ook dwars door de binnenstad. Een combinatie van natuur, water en historische stad. Al met al een prachtige plek om te wonen en naar school te gaan.

De begeleiders van StudyWorks in Gouda

Het netwerk van StudyWorks breidt zich steeds verder uit. Door onze transparante manier van werken met laagdrempelige communicatie - u kunt ons letterlijk altijd bellen - sluiten steeds meer ervaren begeleiders uit Gouda zich bij ons aan. Ook al hebben zij ervaring opgedaan bij andere bijles instituten in de regio, ook dan blijkt dat de persoonlijke benadering van StudyWorks ook de begeleiders het beste bevalt. Zij kunnen namelijk zelfstandig plannen wanneer ze bij u thuis langs komen om uw zoon of dochter bijles te geven. Daarbij houden ze natuurlijk zo veel mogelijk rekening met uw wensen. Uw kind kan zich tenslotte thuis het beste concentreren. Ervaar het zelf en neem vandaag nog contact met ons op! Natuurlijk wanneer u dat het beste uitkomt.

Inschrijven voor huiswerkbegeleiding

Er is geen beter moment om uw kind in te schrijven voor bijles. Door middel van ons inschrijfformulier komen wij meer te weten over uw wensen en die van uw kind. Zo kunnen we alvast kijken welke begeleider uit Gouda wij het best vinden passen bij uw zoon of dochter. Mocht u daar nog vragen over hebben dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen op 06-40099616 of mailen naar info@studyworks.nl. En woont u niet in Gouda maar bijvoorbeeld in Bodegraven, Waddinxveen of Woerden maar bent u wel op zoek naar bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij horen graag van u!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Gouda.
Engels
We geven ook bijles Engels in Gouda.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Gouda.
Duits
We geven ook bijles Duits in Gouda.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Gouda.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Gouda.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Gouda.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Gouda.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Gouda.
Frans
We geven ook bijles Frans in Gouda.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Gouda.
M&O
We geven ook bijles M&O in Gouda.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Gouda.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Gouda.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Gouda.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.