Bijles Grieks in ’s-Graveland

Kunt u Grieks lezen? Voor velen is het onleesbaar en als er dan ook nog verschillende dialecten zijn te onderscheiden wordt het Grieks totaal onbegrijpbaar. Geen wonder dat veel leerlingen met moeite een mager vijfje scoren voor het vak. Gelukkig kan die vijf door middel van bijles Grieks in ‘s-Graveland opgehoogd worden tot een mooie voldoende. Gunt u uw kind een voldoende voor Grieks en daarmee een gymnasiumdiploma?

Onze getrainde studenten of oud pabo-studenten staan voor uw kind klaar. De scholier zal beter leren plannen en overzicht krijgen in het leerwerk. Wij geven bijles en huiswerkbegeleiding aan huis. De bijles werkt het best in een vertrouwde omgeving en door ons matchingsysteem kunnen wij onze kwaliteit garanderen, bij de scholier weer interesse kweken en zo voldoendes laten halen.

U kunt u hier meteen aanmelden voor bijles Grieks in ‘s-Graveland. StudyWorks biedt niet alleen bijles aan in Grieks, maar ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining Latijn in Hilversum en Kortenhoef. Staat u stad of dorp niet tussen de locaties? Neem dan contact met ons op via 06-40099616 of info@studyworks.nl, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen! Ook voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Engels
In ‘s-Graveland geven we ook Engels.
Economie
In ‘s-Graveland geven we ook Economie.
Aardrijkskunde
In ‘s-Graveland geven we ook Aardrijkskunde.
Duits
In ‘s-Graveland geven we ook Duits.
Nederlands
In ‘s-Graveland geven we ook Nederlands.
Latijn
In ‘s-Graveland geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In ‘s-Graveland geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In ‘s-Graveland geven we ook Wiskunde.
Frans
In ‘s-Graveland geven we ook Frans.
M&O
In ‘s-Graveland geven we ook M&O.
Geschiedenis
In ‘s-Graveland geven we ook Geschiedenis.
Maatschappijleer
In ‘s-Graveland geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In ‘s-Graveland geven we ook Scheikunde.
Biologie
In ‘s-Graveland geven we ook Biologie.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.