Bijles in Haarlem – StudyWorks

BIJLES IN HAARLEM

Niet iedereen is geboren als Albert Einstein of Dr. Sheldon Cooper – en daarom zijn er veel kinderen die moeite hebben met hun schoolwerk. Dat is zeker geen schande, en gelukkig zijn bijles en huiswerkbegeleiding tegenwoordig heel normale oplossingen om cijfers op te krikken en huiswerk op tijd af te krijgen. StudyWorks biedt echter buitengewone bijlessen, compleet op maat en bij u thuis. Wij helpen uw kind graag om meer vat te krijgen op zijn of haar schoolwerk door thuis persoonlijke begeleiding te bieden. Op deze manier wordt school niet alleen ‘te doen’, maar ook leuk! StudyWorks is werkzaam in heel Nederland en biedt natuurlijk ook bijles in Haarlem. Onze studiecoaches staan klaar om uw kind te helpen.

COACHES IN HAARLEM

Wat doen veel mensen als ze het drukke Amsterdam willen ontvluchten? Dan gaan ze naar Haarlem, en wij geven ze groot gelijk. Deze leuke en hippe stad zit boordevol leuke cafés en is schatrijk aan architectonisch schoon – van de mooie St.-Bavokerk tot de gezellige grachten. In Haarlem wonen ook veel studenten die veel kennis hebben van een bepaald schoolvak en ervaringsdeskundigen zijn in huiswerk plannen. Deze kennis en kunde delen ze daarom maar al te graag met scholieren als bijbaantje! Hierdoor heeft StudyWorks een grote poel aan ervaren coaches die klaar staan om uw kind bij zijn of haar schoolwerk te helpen – en is er ook voor uw kind een perfecte coach.

Alle bijlessen en sessies huiswerkbegeleiding zijn op maat, bij u thuis. Thuis leren is niet alleen prettig maar komt ook het leerproces ook ten goede. Onze coaches zijn getraind om rekening te houden met de benodigdheden van ieder kind, voor het beste resultaat. Wij geloven dat ieder kind baat kan hebben van de juiste begeleiding, en één-op-één is verreweg de beste soort. De coaches van StudyWorks hebben een jeugdig en verfrissend enthousiasme waarmee ze iedere leerling kunnen motiveren tot het behalen van betere schoolresultaten.

HUISWERKBEGELEIDING OF BIJLES?

Sommige kinderen hebben moeite met dat ellendige passé composé bij Frans, of slaan juist dicht wanneer ze hun boek voor biologie open moeten slaan. Anderen hebben juist weer de grootste moeite om eindelijk aan dat ellenlange werkstuk te beginnen of om die vervelende wiskundeopdrachten te maken. Wij vinden dat bijles en huiswerkbegeleiding aan elkaar verbonden zijn. Onze coaches leveren maatwerk en houden de benodigdheden van uw kind altijd in gedachten, of er nu bijles of huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Met bijles wordt uw kind de fijne kneepjes en handigheidjes geleerd in een bepaald schoolvak. Huiswerkbegeleiding is bedoeld voor diegenen die meer overzicht willen krijgen in hun schoolwerk, of extra positieve motivatie kunnen gebruiken.

AANMELDEN VOOR BIJLES IN HAARLEM

De coaches van StudyWorks staan gereed om uw kind te helpen bij zijn of haar schoolwerk. Het regelen van bijles in Haarlem is gemakkelijk: Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij alles op alles zetten om de meest geschikte coach te zoeken voor uw kind. De coach zal vervolgens bij u thuis met uw kind aan de slag gaan. Leren met de gemakken van uw eigen huis is tenslotte wel zo prettig. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw kind en de coach niet volledig op één lijn liggen. Dat is geen probleem, want wij zullen dan direct een geschiktere coach voor uw kind zoeken.

Bijles en huiswerkbegeleiding van StudyWorks: een goede investering voor de schooltijd van uw kind, maar iets wat zijn of haar hele leven bijblijft! Laat uw kind niet langer met zenuwen voor dat moeilijke vak naar school gaan, en meld hem of haar direct vrijblijvend aan voor bijlessen van StudyWorks. Dat kunt u doen om op de knop hieronder te drukken. U kunt ons natuurlijk ook gemakkelijk bereiken door te bellen naar 06 400 99 616 of een mail te sturen naar info@studyworks.nl. Woont u niet (meer) in Haarlem, maar wilt u wel weten of bijles en huiswerkbegeleiding bij u in de buurt beschikbaar is? Neem dan gerust contact met ons op. Ook in andere steden en dorpen helpen wij uw kind met school.

Vrijblijvend aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.