Bijles in Hengelo – StudyWorks

BIJLES IN HENGELO

Kinderen hebben tegenwoordig veel meer afleidingen. Zo hebben smartphones een enorme wereld te bieden om te ontdekken. Veel scholieren vinden het vaak interessanter wat er om hun heen gebeurt dan wat er geleerd moet worden voor de volgende toets. Met zoveel afleiding is dat soms wel begrijpelijk, maar het schoolwerk mag er nooit onder lijden. Daarom biedt StudyWorks bijles en huiswerkbegeleiding aan scholieren van ieder niveau, in ieder denkbaar schoolvak. StudyWorks helpt scholieren in heel Nederland, en biedt ook bijles in Hengelo.

Hengelo is met meer dan 80.000 inwoners de vierde stad van Twente. Daarmee vergeten vaak mensen dat deze stad stiekem toch erg veel te bieden heeft. Zo heeft de stad een rijke geschiedenis als Hanzestad en als een industrieel centrum, met erg mooie gebouwen die dit bewijzen. In één opzicht is Hengelo in ieder geval erg zoals andere steden in Nederland: er wonen veel scholieren, veel van wie een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken met hun schoolwerk. Daarom staan wij ook in Hengelo klaar om uw kind huiswerkbegeleiding en bijles te geven.

STUDIECOACHES IN HENGELO

StudyWorks biedt huiswerkbegeleiding en bijles met behulp van een grote schare aan enthousiaste en ervaren coaches. Al onze coaches moeten voordat zij beginnen met bijles geven een training doorstaan, waarin zij leren om om te gaan met de behoeften van ieder kind. Uw kind is natuurlijk anders dan de kinderen van de buren, en uw kind heeft daarom ook een andere aanpak nodig. Wanneer u uw kind aanmeldt gaan wij direct aan de slag om een geschikte coach voor uw kind te zoeken. Binnen een korte tijd na aanmelding tijd zal er een geschikte coach gevonden zijn. Snel contact en korte lijntjes, daar houden wij van. Al onze bijlessen vinden bij u thuis plaats – leren in een prettige omgeving met een prettige coach komt het leren ten goede. Dat leert niet alleen vele wetenschappelijke studies ons, ook onze jarenlange ervaring is hier bewijs van.

HUISWERKBEGELEIDING OF BIJLES?

Wij van StudyWorks vinden bijles en huiswerkbegeleiding twee zijden van dezelfde munt. Onze coaches kijken en luisteren dan ook goed naar de wensen van uw kind, en passen daar de aanpak op aan. Ook worden de schoolresultaten van uw kind in acht gehouden. Ondersteuning is het belangrijkste doel, of uw nu bijles krijgt in een bepaald vak of begeleiding in het maken van huiswerk. Zo kijkt StudyWorks naar de algehele schoolresultaten van uw kind en uw wensen. Bij huiswerkbegeleiding kijkt de coach van uw kind coach naar hoe uw kind omgaat met zijn huiswerk. Wordt het op een juiste manier aangepakt? Hoe plan je voor een toets? Hoe motiveer je jezelf om het ook te maken? Onze bijlessen zijn bedoeld om steun te bieden bij een specifiek vak als economie of natuurkunde.

AANMELDEN VOOR BIJLES IN HENGELO

Een van onze coaches in Hengelo staat klaar om uw kind te ondersteunen in zijn of haar schoolwerk. Al onze coaches zijn ervaren, weten veel van hun vak en willen hun kennis delen met een tomeloos enthousiasme. Is er toch geen aansluiting tussen uw kind en onze coach? Dan zoeken wij na overleg graag naar een nieuwe match die beter voldoet aan uw wensen en die van uw kind. Op deze manier garanderen wij de beste bijles en huiswerkbegeleiding, gegeven door de beste coaches die Hengelo te bieden heeft! U kunt uw kind met de knop hieronder vrijblijvend aanmelden voor bijles. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 06 400 99 616 of een mailen naar info@studyworks.nl. Woont u niet in Heerhugowaard maar u bent benieuwd of in uw woonplaats ook andere mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.