Bijles in Houten – StudyWorks

Bijles in Houten

Houten staat bekend om haar ruimtelijke ordening. Zo is de zogenaamde fietsstraat, waar de auto te gast is, een Houtense uitvinding. Verschillende bouwkundige stromingen van de jaren zeventig tot nu laten zich, van noord naar zuid, lezen als een bouwkundig studieboek. De laatste groeispurt was onderdeel van de vierde nota ruimtelijke ordening extra (kortweg Vinex). De bouw van zeven zeer originele wijken inclusief treinstation Castellum in Houten-zuid is hier het resultaat van.

StudyWorks groeit!

Net zoals Houten is StudyWorks ook aan het groeien. Oorspronkelijk gestart in het centrum van Utrecht breidt dit jonge en enthousiaste bijlesbedrijf zich nu uit in de provincie Utrecht. Wij krijgen die kans omdat onze methodes simpel en effectief zijn. De bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining van StudyWorks is namelijk persoonlijk, op maat en aan huis. Ervaar nu ook in Houten dat deze combinatie werkt!

Vrijblijvend aanmelden

Woont u in Houten en lijkt het u wel wat, een betrouwbare bijlescoach die aan huis komt, uw kind helpt en duidelijk communiceert over de voortgang? Als u nu geheel vrijblijvend het inschrijfformulier invult nemen wij binnen een dag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen al binnen 48 uur de meest geschikte begeleider voor uw kind selecteren. Wilt u liever eerst even overleggen? Bel ons dan op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Ook als u niet in Houten woont maar bijvoorbeeld in Bunnik, Odijk, Vianen of Nieuwegein zijn wij u graag van dienst. StudyWorks staat klaar voor u en voor uw kind!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Houten.
Engels
We geven ook bijles Engels in Houten.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Houten.
Duits
We geven ook bijles Duits in Houten.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Houten.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Houten.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Houten.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Houten.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Houten.
Frans
We geven ook bijles Frans in Houten.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Houten.
M&O
We geven ook bijles M&O in Houten.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Houten.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Houten.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Houten.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.