Bijles in Huizen – StudyWorks

Bijles in Huizen

Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, maar is sinds de 19e eeuw uitgegroeid tot een mooie gemeente omringd door meren. Volgens de geschiedenis stonden de eerste stenen huizen van de omgeving in deze gemeente, waar Huizen haar naam dan ook aan te danken heeft. Diverse bekende Nederlanders hebben zich gevestigd in de rustige omgeving van Huizen gevestigd.

In een rustige omgeving met weinig prikkels kan een kind zich het beste concentreren, daarom geeft StudyWorks bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis. In de bosrijke omgeving van het Gooi vindt u het vast niet fijn dat uw kind alleen naar de begeleiding moet fietsen. Wij maken het u graag gemakkelijk! StudyWorks heeft in Huizen verschillende bekwame begeleiders die uw kind of kinderen kunnen helpen met de lastige vakken. Onze begeleider komen langs wanneer u dat wilt, hoe vaak u wilt, voor een vast tarief per uur.

Meld uw kind direct aan en al binnen 48 uur kan er er een zorgvuldig geselecteerde begeleider bij u voor de deur staan! U betaalt bij ons geen inschrijfkosten en zit niet vast aan een aantal uren per week. Als er nog vragen zijn over bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis in Huizen dan kunt u ons bereiken via 06-40099616 of u kunt een e-mail sturen naar info@studyworks.nl. Tevens is het mogelijk om bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis te krijgen in LarenBlaricumBussumEemnes en Hilversum. Staat er woonplaats er niet bij? Bel ons even! Wij staan voor u klaar.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Huizen.
Engels
We geven ook bijles Engels in Huizen.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Huizen.
Duits
We geven ook bijles Duits in Huizen.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Huizen.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Huizen.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Huizen.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Huizen.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Huizen.
Frans
We geven ook bijles Frans in Huizen.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Huizen.
M&O
We geven ook bijles M&O in Huizen.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Huizen.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Huizen.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Huizen.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.