Bijles in Kortenhoef – StudyWorks

Bijles in Kortenhoef

Kortenhoef valt volgens de officiële regelgeving nét buiten de regio ‘het Gooi’. Toch ligt Kortenhoef slechts 2 kilometer van het Gooise Hilversum af, waardoor er veel leerlingen uit Kortenhoef toch voor een middelbare school in Hilversum kiezen. Het dorp valt op te delen in twee delen, te weten het ‘oude Kortenhoef’ en het ‘nieuwe Kortenhoef’, wat bijna tegen ‘s-Graveland aan ligt. Het dorp wordt gekenmerkt door de bosrijke omgeving en de Kortenhoefse Plassen. Kortenhoef valt onder de gemeente Wijdemeren, waar StudyWorks goed vertegenwoordigd is. Of het nu gaat om bijleshuiswerkbegeleiding of examentraining, StudyWorks helpt uw kind aan huis.

StudyWorks staat voor optimaal rendement behalen in een vertrouwde omgeving. Dit betekent dat StudyWorks zijn begeleiders bij u thuis laat komen, zodat de leerling geen prikkels krijgt van buitenaf. De begeleider van StudyWorks heeft een grondige selectieprocedure doorstaan en zijn een autoriteit in zijn of haar vakgebied. Zo waarborgt StudyWorks haar kwaliteit en professionaliteit. Daarnaast zijn onze begeleiders flexibel, zij kunnen al binnen 48 uur na aanmelding de eerste hulp aan uw kind geven.

Aanmelden bij StudyWorks doet u hier! Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over de bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining die StudyWorks aanbiedt, kijk dan gerust verder op de website of bel ons op 06-40099616. Behalve in Kortenhoef biedt StudyWorks ook bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen aan in de omliggende plaatsen: ‘s-GravelandLoosdrechtHilversumNederhorst den BergBussum en Vreeland. Staat u woonplaats hier niet bij? Bel ons gerust even op!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Kortenhoef.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Kortenhoef.
Engels
We geven ook bijles Engels in Kortenhoef.
Duits
We geven ook bijles Duits in Kortenhoef.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Kortenhoef.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Kortenhoef.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Kortenhoef.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Kortenhoef.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Kortenhoef.
Frans
We geven ook bijles Frans in Kortenhoef.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Kortenhoef.
M&O
We geven ook bijles M&O in Kortenhoef.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Kortenhoef.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Kortenhoef.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Kortenhoef.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.