Bijles in Laren – StudyWorks

Bijles in Laren

Laren is een van de oudst bebouwde plekken in het Gooi. Met zijn 10861 inwoners op een klein oppervlakte van 12,37 km2 is Laren samen met Blaricum een van de rijkste gemeenten van Nederland. Laren staat vol met bezienswaardigheden zoals de Sint-Jansbasiliek en de Johanneskerk maar ook het bekende Singer Museum. Naast al deze bezienswaardigheden biedt Laren aan zijn middelbare schoolleerlingen plek om op Laar en Berg of op College De Brink naar school te gaan. StudyWorks is goed vertegenwoordigd in Laren, op zowel Laar en Berg en College de Brink.

StudyWorks helpt uw kind aan huis. Of het nu gaat om bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis, de begeleiders van StudyWorks hebben een grondige selectieprocedure doorstaan. De begeleiders van StudyWorks zijn professioneel, flexibel en hebben ruime kennis van de stof. StudyWorks staat voor persoonlijke kwalitatieve bijles aan huis. Kwaliteit, flexibiliteit en eerlijkheid zijn voor ons belangrijk om het maximale uit uw kind te halen.

Meer weten over de mogelijkheden voor bijles aan huis? U kunt zich geheel vrijblijvend aanmelden bij StudyWorks door het aanmeldformulier in te vullen. Heeft u vragen, bel ons op 06-40099616 of stuur een email naar info@studyworks.nl. Binnen 48 uur kan er al een match worden gemaakt tussen uw kind en een geschikte StudyWorks bijlesgever. Naast bijles aan huis in Laren biedt StudyWorks ook bijles in BlaricumEemnesLarenHuizen en Bussum.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Laren.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Laren.
Engels
We geven ook bijles Engels in Laren.
Duits
We geven ook bijles Duits in Laren.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Laren.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Laren.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Laren.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Laren.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Laren.
Frans
We geven ook bijles Frans in Laren.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Laren.
M&O
We geven ook bijles M&O in Laren.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Laren.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Laren.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Laren.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.