Bijles Latijn in ’s-Graveland

Latijn kan voor veel leerlingen een struikelblok zijn. Het vertalen van teksten en het gebruiken van de juiste grammaticale regels maken het Latijn een vak waar veel geduld en motivatie voor nodig is. Bent u op zoek naar een begeleider die uw kind Latijn kan leren begrijpen en lezen in ‘s-Graveland?

Kan uw kind niet goed plannen en heeft hij of zij een leerachterstand? StudyWorks geeft bijles aan huis in een vertrouwde omgeving. Onze bijlescoaches zijn studenten maar ook oud-studenten die zijn getraind om een leerachterstand weg te werken en alles weer overzichtelijk te maken. StudyWorks staat voor kwaliteit met onze 1-op-1 aanpak, door ons zal uw kind weer een voldoende gaan staan.

Op korte termijn starten met bijles Latijn in ‘s-Graveland? Meldt u zich dan nu aan door het inschrijfformulier in te vullen. StudyWorks neemt zo spoedig mogelijk met u contact op om een geschikte bijlesgever te matchen aan uw zoon of dochter. Wij brengen geen administratie- en/of inschrijfkosten in rekening en de inschrijving is geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen via 06-40099616 of u kunt een e-mail sturen naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Engels
In ‘s-Graveland geven we ook Engels.
Economie
In ‘s-Graveland geven we ook Economie.
Aardrijkskunde
In ‘s-Graveland geven we ook Aardrijkskunde.
Duits
In ‘s-Graveland geven we ook Duits.
Nederlands
In ‘s-Graveland geven we ook Nederlands.
Natuurkunde
In ‘s-Graveland geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In ‘s-Graveland geven we ook Wiskunde.
Frans
In ‘s-Graveland geven we ook Frans.
M&O
In ‘s-Graveland geven we ook M&O.
Grieks
In ‘s-Graveland geven we ook Grieks.
Geschiedenis
In ‘s-Graveland geven we ook Geschiedenis.
Maatschappijleer
In ‘s-Graveland geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In ‘s-Graveland geven we ook Scheikunde.
Biologie
In ‘s-Graveland geven we ook Biologie.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.