Bijles in Loosdrecht – StudyWorks

Bijles in Loosdrecht

Loosdrecht, hét dorp bij uitstek voor watersportliefhebbers. De Loosdrechtse plassen zijn een begrip in de omgeving van het Gooi, Utrecht en Amsterdam. Jaarlijks reizen vele Nederlanders af naar de Loosdrechtse Plassen, mede doordat de zeven plassen allen aan elkaar grenzen en dus gemakkelijk te bevaren zijn. In 2002 werd de gemeente Loosdrecht samengevoegd met de gemeentes Nederhorst den Berg en ‘s-Graveland tot de gemeente Wijdemeren. Loosdrecht kan worden opgedeeld in twee delen: Oud-Loosdrecht, waar alle watersportliefhebbers samenkomen en Nieuw-Loosdrecht, waar de dorpskern, winkels, sportscholen en meerdere basisscholen zich bevinden.

Leerlingen uit Loosdrecht kiezen vaak voor een middelbare school in Hilversum. De schooltijden zijn niet altijd even prettig en leerlingen komen vaak laat weer thuis. Door weer en wind fietsen zij dagelijks door de weilanden om maar op school te komen. StudyWorks helpt deze leerlingen door bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis te geven. Zo kunnen zij thuis de lesstof tot zich nemen en waar nodig vragen stellen en uitleg krijgen. De begeleiders van StudyWorks zijn professioneel, vakbekwaam en flexibel. Bijles wanneer u het wilt, wanneer uw kind tijd heeft én aan huis.

Schrijf uw kind nú hier in en al binnen 48 uur kan er een begeleider bij u op de stoep staan! Mocht u extra informatie willen kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-40099616 of een e-mail sturen naar info@studyworks.nl.

Naast Loosdrecht biedt StudyWorks ook bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan in de volgende plaatsen: Hilversum, Kortenhoef, 's-Graveland, Loenen aan de Vecht, Utrecht en Ankeveen. Staat uw woonplaats hier niet bij? Bel ons gerust even op!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Loosdrecht.
Engels
We geven ook bijles Engels in Loosdrecht.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Loosdrecht.
Duits
We geven ook bijles Duits in Loosdrecht.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Loosdrecht.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Loosdrecht.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Loosdrecht.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Loosdrecht.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Loosdrecht.
Frans
We geven ook bijles Frans in Loosdrecht.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Loosdrecht.
M&O
We geven ook bijles M&O in Loosdrecht.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Loosdrecht.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Loosdrecht.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Loosdrecht.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.