Bijles in Maarssen – StudyWorks

Bijles in Maarssen

Het historische centrum van Maarssen brengt je terug naar de hoogtijdagen van de zeventiende eeuw. Zoals we kunnen zien in het Vechtstreekmuseum, heeft de Vecht Maarssen veel gebracht. Naast dit museum ligt het gemeentehuis van Maarssen, gevestigd op de historische buitenplaats Goudestein. Dit mooie dorp aan de Vecht combineert rust, historie en bereikbaarheid op een manier die je maar zelden tegenkomt in Nederland.

Of je nu op het Niftarlake college of bijvoorbeeld op het Amadeus Lyceum zit, de kans is groot dat wij een bijlescoach voor je kunnen vinden die op dezelfde school heeft gezeten. StudyWorks is namelijk gevestigd in Utrecht en we zoeken voor iedere leerling de begeleider die het beste bij hem of haar past. De bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining vindt vervolgens gewoon thuis in Maarssen plaats.

Op zoek naar bijles in Maarssen-dorp en omgeving? Bij StudyWorks bent u aan het juiste adres. Wij zijn zeer actief in Maarssen en Utrecht en kunnen al binnen 48 uur de meest geschikte begeleider voor u selecteren. Als u nu het inschrijfformulier invult nemen wij binnen een dag contact met u op. De inschrijving is geheel vrijblijvend en kost niets! Mocht u het toch nog niet zeker weten, neem dan even contact met ons op via 06-40099616 of stuur een mail naar info@studyworks.nl. Ook als u niet in Maarssen woont maar bijvoorbeeld in BreukelenUtrecht of Vleuten staan wij graag voor u klaar!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Maarssen.
Engels
We geven ook bijles Engels in Maarssen.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Maarssen.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Maarssen.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Maarssen.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Maarssen.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Maarssen.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Maarssen.
Frans
We geven ook bijles Frans in Maarssen.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Maarssen.
M&O
We geven ook bijles M&O in Maarssen.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Maarssen.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Maarssen.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Maarssen.
Duits
We geven ook bijles Duits in Maarssen.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen?

Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.