Bijles Management en Organisatie in Amersfoort

Wil jij later je eigen start-up beginnen? Ben je een geboren leider en heb je altijd goede ideeën? Om te weten wat er komt kijken bij een eigen bedrijf wordt het tijd om hogere cijfers te gaan halen voor M&O. En dat is lastig als je een achterstand hebt. Gelukkig heeft StudyWorks verschillende begeleiders voor management en organisatie in Amersfoort.

De bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining van StudyWorks is persoonlijk, op maat en aan huis. Dat betekent dat we een vaste begeleider selecteren voor uw kind die samen met hem of haar een persoonlijke planning opstelt. Deze begeleider komt bij u thuis langs wanneer dat u en uw kind het beste uitkomt. Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar!

Vliegen de onvoldoendes u om de oren? Heeft u nu lang genoeg gehoord dat het wel goed komt en dat deze toets niet zo belangrijk was? Meld uw kind nu aan voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining van StudyWorks. Wij hebben hem of haar er binnen no-time weer bovenop! Vul nu het inschrijfformulier in, mail naar info@studyworks.nl of bel ons op 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Duits
In Amersfoort geven we ook Duits.
Biologie
In Amersfoort geven we ook Biologie.
Aardrijkskunde
In Amersfoort geven we ook Aardrijkskunde.
Economie
In Amersfoort geven we ook Economie.
Engels
In Amersfoort geven we ook Engels.
Latijn
In Amersfoort geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Amersfoort geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Amersfoort geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Amersfoort geven we ook Nederlands.
Frans
In Amersfoort geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Amersfoort geven we ook Geschiedenis.
Grieks
In Amersfoort geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Amersfoort geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Amersfoort geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.