Bijles Management & Organisatie in Breukelen

Het vak management en organisatie leert uw kind om activa en passiva uit elkaar te houden. Een onmisbaar vak voor iemand met een ondernemende geest. Helaas zijn de begrippen wel erg lastig voor een middelbare scholier. Wordt uw kind steeds passiever van M&O en kan hij of zij wel wat actieve begeleiding gebruiken? Bent u op zoek naar persoonlijke bijles of huiswerkbegeleiding aan huis in Breukelen?

StudyWorks verzorgt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor management en organisatie in Breukelen. Daarbij staan kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. In de praktijk betekent dat dat uw kind een vaste begeleider krijgt toegewezen die bij u aan huis komt wanneer dat het beste uitkomt. Onze begeleiders zijn namelijk zeven dagen per week beschikbaar en zeer flexibel.

Is uw kind wel slim genoeg maar lukt het niet om de achterstand bij M&O in te halen? Kies dan voor bijles van StudyWorks en vul het inschrijfformulier nu in! Al binnen 48 uur kan er een begeleider bij u op de stoep staan die uw kind helpt de achterstand gestructureerd in te halen. Heeft u nog vragen over bijles in Breukelen? Bel ons op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Biologie
In Breukelen geven we ook Biologie.
Economie
In Breukelen geven we ook Economie.
Engels
In Breukelen geven we ook Engels.
Duits
In Breukelen geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Breukelen geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Breukelen geven we ook Latijn.
Natuurkunde
In Breukelen geven we ook Natuurkunde.
Wiskunde
In Breukelen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Breukelen geven we ook Nederlands.
Frans
In Breukelen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Breukelen geven we ook Geschiedenis.
Grieks
In Breukelen geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Breukelen geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Breukelen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 25,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 400,-
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 22,50 per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 540,-

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 20,- per uur
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 800,-
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.