Bijles Management en Organisatie in Maarssen

Het was een verstandige beslissing van uw kind om management en organisatie in het pakket te kiezen. Het is een relatief moeilijk vak, maar geeft een goede voorbereiding op economische en bedrijfskundige vervolgstudies. En die voorsprong is hard nodig als iemand net begint met studeren! De begeleiders van StudyWorks in Maarssen kunnen uw kind helpen de voorsprong te behouden.

De bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining van StudyWorks is gericht op resultaat en kwaliteit. Wij zorgen dat uw kind ook na de bijles-periode goede cijfers blijft halen. Dit bereiken we door samen een planning te maken en daar keer op keer op terug te komen. Bovendien weten onze begeleiders wat er op school van uw kind verwacht wordt. Op die manier zal StudyWorks niet alleen de cijfers, maar ook het plezier in schoolwerk verhogen!

Zoekt u een bekwame begeleider voor M&O in Maarssen? Denkt u ook dat bijles het beste thuis kan plaatsvinden? Wacht niet langer en schrijf uw kind nu in voor bijles M&O in Maarssen. Onze begeleiders staan zeven dagen per week voor u klaar en er kan al binnen 48 uur een bij u aan de keukentafel zitten! De inschrijving is geheel vrijblijvend en u betaalt alleen voor wat u afneemt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@studyworks.nl of bel ons op 06-40099616.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Maarssen geven we ook Economie.
Engels
In Maarssen geven we ook Engels.
Biologie
In Maarssen geven we ook Biologie.
Aardrijkskunde
In Maarssen geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Maarssen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Maarssen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Maarssen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Maarssen geven we ook Nederlands.
Frans
In Maarssen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Maarssen geven we ook Geschiedenis.
Grieks
In Maarssen geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Maarssen geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Maarssen geven we ook Scheikunde.
Duits
In Maarssen geven we ook Duits.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.