Bijles Management en Organisatie in Nederhorst den Berg

Management en Organisatie is een struikelblok op de middelbare school waar menig leerling over valt. In Nederhorst den Berg is StudyWorks actief in het bijles geven van Management en Organisatie aan huis. Liquiditeitsbegrotingen opstellen, balansen kloppend maken, maar ook het verschil weten tussen verschillende bedrijfsvormen zijn voor de begeleiders van StudyWorks gesneden koek en zij weten ook hoe moeilijk het vaak is voor leerlingen om die stof te begrijpen.

Bij StudyWorks wordt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis geboden, in een voor de leerling vertrouwde omgeving. De begeleiding is individueel en wordt afgestemd op wat de leerling nodig heeft. StudyWorks heeft betrokken en kundige begeleiders die zorgvuldig gematcht worden aan de leerling. StudyWorks staat voor flexibiliteit en kwaliteit.

Hoe werkt dit nu allemaal in de praktijk? U meldt zich geheel vrijblijvend aan via het aanmeldformulier en StudyWorks zal binnen één dag contact met u opnemen. StudyWorks gaat direct met uw aanvraag aan de slag en kan al binnen 48 uur een geschikte begeleider koppelen aan uw zoon of dochter. Verder hanteert StudyWorks geen inschrijf- en/of administratiekosten. Dus zoekt u bijles M&O in Nederhorst den Berg? Wacht dan niet langer en schrijf u in. Heeft u nog vragen? Neem dan met ons contact op via 06-40099616 of stuur een e-mail naar info@studyworks.nl.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Nederhorst den Berg geven we ook Economie.
Biologie
In Nederhorst den Berg geven we ook Biologie.
Engels
In Nederhorst den Berg geven we ook Engels.
Duits
In Nederhorst den Berg geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Nederhorst den Berg geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Nederhorst den Berg geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Nederhorst den Berg geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Nederhorst den Berg geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Nederhorst den Berg geven we ook Nederlands.
Frans
In Nederhorst den Berg geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Nederhorst den Berg geven we ook Geschiedenis.
Grieks
In Nederhorst den Berg geven we ook Grieks.
Maatschappijleer
In Nederhorst den Berg geven we ook Maatschappijleer.
Scheikunde
In Nederhorst den Berg geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.