Management en Organisatie bijles in Scheveningen

M&O is een van de meest zakelijke vakken op de middelbare school. De meeste leerlingen zijn echter helemaal niet met zaken bezig. In hun leven valt nog niets te ‘managen’ of te organiseren. Behalve klassenfeesten misschien. Omdat dit vak zo ver van de belevingswereld van de kinderen af staat wordt er vaak slecht op gescoord. Toch is het van ongekend belang voor vervolgstudies zoals bedrijfskunde of economie. Maakt u zich zorgen over de lange termijn gevolgen van de achterblijvende schoolresultaten van uw zoon of dochter? Wilt u uw kind graag een steuntje in de rug bieden bij het vak M&O? Kies dan voor de individuele bijles aan huis van StudyWorks.

Bijles van StudyWorks

Management en Organisatie is een moeilijk vak. De wereld van ondernemerschap en zaken staat vaak ver van de belevingswereld van middelbare scholieren af. Het is de kunst om een manier te vinden waarop ook dit vak gaat leven voor uw kind. Een jonge en vlotte begeleider van StudyWorks uit Scheveningen kan zaken als solvabiliteit en rentabiliteit vaak op een leukere manier uitleggen dan de docent op school. In elk geval krijgt uw kind tijdens de bijles veel meer aandacht dan op school en is er altijd ruimte voor vragen. Bovendien komt onze begeleider gewoon aan huis wanneer dat u en uw kind het beste uitkomt. Op die manier garanderen wij de kwaliteit waar StudyWorks om bekend staat.

Inschrijven voor bijles

Zit u nog te twijfelen of bijles wel de oplossing is? Probeer het anders gewoon tijdelijk uit. Als u uw kind nu inschrijft via het inschrijfformulier zit u nog nergens aan vast. Wij nemen alleen binnen een dag contact op om de mogelijkheden te bespreken. Daarna betaalt u achteraf voor de bijles die u afneemt. Stel dat u binnen een paar weken geen resultaat opmerkt, dan stopt u gewoon weer. Wij weten wel beter, onze bijles heeft namelijk altijd resultaat. Ons slagingspercentage van 100% bewijst dat. Heeft u nog vragen over bijles M&O? Neem contact op met StudyWorks Scheveningen op 06-40099616 of mail even naar info@studyworks.nl. Wij horen graag van u.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Scheveningen geven we ook Economie.
Engels
In Scheveningen geven we ook Engels.
Biologie
In Scheveningen geven we ook Biologie.
Duits
In Scheveningen geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Scheveningen geven we ook Aardrijkskunde.
Natuurkunde
In Scheveningen geven we ook Natuurkunde.
Latijn
In Scheveningen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Scheveningen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Scheveningen geven we ook Nederlands.
Frans
In Scheveningen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Scheveningen geven we ook Geschiedenis.
Scheikunde
In Scheveningen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.