Bijles in Muiden – StudyWorks

Bijles in Muiden

Het vestingstadje Muiden en het brinkdorp Muiderberg vormen samen de gemeente Muiden, deze gemeente telt 6261 inwoners en heeft een oppervlakte van 36,51 km2. Kenmerkend aan Muiden is de grote haven en de gunstige ligging voor menig watersportliefhebber, maar voor de culturele liefhebber biedt Muiderslot ook veel moois. Muiden heeft een grote historie en dit is dan ook terug te zien wanneer je door Muiden loopt. Van het Muizenfort tot de bekende zeesluis.

De middelbare leerlingen die in Muiden wonen gaan over het algemeen in Bussum of Weesp naar school. Zij moeten iedere dag een flink stuk met de fiets om op school te komen. StudyWorks geeft bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis in Muiden en dat heeft ook het voordeel dat de leerling in zijn of haar eigen comfortzone kan leren. Door middel van gedegen profielschetsen worden de leerling en de begeleider aan elkaar gekoppeld. StudyWorks voorziet hiermee in de behoefte van de leerling, die hierdoor zichzelf kan ontwikkelen en ontplooien.

Bent u benieuwd wat StudyWorks voor u kan betekenen in Muiden? U kunt zich, geheel vrijblijvend, aanmelden bij StudyWorks door het aanmeldformulier in te vullen. Tijdens de bijlessen houden wij uiteraard contact met u over de voortgang van de ondersteuning om zo de beste bijles voor uw kind te garanderen. StudyWorks is er voor uw kind. Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via 06-40099616 of een e-mail sturen naar info@studyworks.nl. Wij bieden ook bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis in WeespBussumNaardenHilversum en Laren.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Muiden.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Muiden.
Engels
We geven ook bijles Engels in Muiden.
Duits
We geven ook bijles Duits in Muiden.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Muiden.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Muiden.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Muiden.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Muiden.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Muiden.
Frans
We geven ook bijles Frans in Muiden.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Muiden.
M&O
We geven ook bijles M&O in Muiden.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Muiden.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Muiden.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Muiden.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.