Bijles in Naarden – StudyWorks

Naarden

Deze stervormige vestingstad is niet alleen een belangrijk onderdeel van ons eigen Nederlands cultureel erfgoed, de vesting Naarden staat als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie zelfs op de nominatielijst als UNESCO werelderfgoed. Maar Naarden is meer dan een Vesting. De gemeente reikt namelijk van Muiderberg tot aan Huizen! Ook zijn Bussum en Naarden in de loop der jaren dusdanig vervlochten dat het niet verwonderlijk is dat per 1 januari 2016 Naarden, Bussum en Muiden samen onder de gemeente Gooise Meren zullen vallen.

Ondanks dat het Wellant College het dichtste bij is, kiezen veel leerlingen voor een middelbare school in Bussum of zelfs Hilversum. De kinderen moeten iedere dag door weer en wind en komen vaak uitgeput thuis van een lange schooldag. StudyWorks zorgt dat uw kind, eenmaal thuis, toch met begeleiding aan school kan werken zonder nog verder te hoeven reizen. De huiselijke omgeving zorgt ervoor dat een kind zich op zijn of haar gemak voelt en makkelijker een vertrouwensband opbouwt met de begeleider, wat een direct positief effect heeft op de schoolprestaties.

Bent u op zoek naar bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in Naarden? Dan bent u bij StudyWorks aan het juiste adres. En wij houden het graag simpel. U betaalt alleen voor wat u afneemt want wij hanteren vaste tarieven zonder inschrijfkosten. Een zorgvuldig geselecteerde begeleider kan al binnen 48 uur bij u voor de deur staan! Meld u direct aan via het inschrijfformulier, stuur een mail naar info@studyworks.nl of bel 06-40099616. Woont u niet in Naarden? Dat maakt niets uit. Wij bieden ook bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis in Bussum, ’s-Graveland, Kortenhoef, Maarssen en Utrecht. Staat uw woonplaats hier niet bij? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt er bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
We geven ook bijles Economie in Naarden.
Biologie
We geven ook bijles Biologie in Naarden.
Engels
We geven ook bijles Engels in Naarden.
Duits
We geven ook bijles Duits in Naarden.
Aardrijkskunde
We geven ook bijles Aardrijkskunde in Naarden.
Natuurkunde
We geven ook bijles Natuurkunde in Naarden.
Latijn
We geven ook bijles Latijn in Naarden.
Wiskunde
We geven ook bijles Wiskunde in Naarden.
Nederlands
We geven ook bijles Nederlands in Naarden.
Frans
We geven ook bijles Frans in Naarden.
Geschiedenis
We geven ook bijles Geschiedenis in Naarden.
M&O
We geven ook bijles M&O in Naarden.
Grieks
We geven ook bijles Grieks in Naarden.
Maatschappijleer
We geven ook bijles Maatschappijleer in Naarden.
Scheikunde
We geven ook bijles Scheikunde in Naarden.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.