Natuurkunde bijles in Scheveningen

Bij natuurkunde leer je onder andere hoe energie kan worden opgeslagen. Net zoals in een batterij, kan je in een veer energie opslaan om later weer te gebruiken. Op die manier functioneren mechanische horloges bijvoorbeeld. Bij een batterij spreken we van elektrische energie, bij een veer van kinetische energie. Weet jij welke vormen van energie er nog meer zijn? Kan jij maar moeilijk de energie opbrengen om met het huiswerk natuurkunde aan de slag te gaan? Kan je je enorm opwinden als jouw cijfers weer tegenvallen? Dan wordt het tijd voor bijles natuurkunde van StudyWorks in Scheveningen.

StudyWorks in Scheveningen

Omdat Scheveningen tegen een grote stad aan ligt is het niet moeilijk om bijles te vinden. Maar hoe maakt u de keuze wie u vertrouwt met de schoolresultaten van uw kind? Bij StudyWorks maken we die selectie voor u. Al onze begeleiders zijn persoonlijk geselecteerd en krijgen een interne opleiding. Hun voortgang en wisselwerking met de leerlingen wordt goed in de gaten gehouden. Zo weten wij precies welke begeleider voor natuurkunde in Scheveningen het beste bij uw kind past. StudyWorks houdt daarbij rekening met de voorkeuren die u op het inschrijfformulier aangeeft.

Starten met bijles natuurkunde

Let op! De meeste leerlingen beginnen veel te laat met bijles. Het is te laat als de eerste onvoldoendes al op het rapport staan. Als u zich nu al oriënteert op bijles natuurkunde adviseren wij u meteen te beginnen. U zult namelijk niet de eerste zijn die achteraf zegt: “Dat was op het nippertje”. Onze begeleiders zijn heel goed, maar ze kunnen niet toveren. Bespaar uzelf dus vandaag nog een hoop stress in de toekomst en schrijf uw kind in voor bijles van StudyWorks. Onze bijles vindt plaats in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis, wanneer dat u en uw kind het beste uitkomt. En wij zijn zeven dagen per week beschikbaar. Geïnteresseerd? Bel ons even op om te overleggen op 06-40099616 of mail naar info@studyworks.nl. Wij horen graag van u!

Aanmelden Contact

In welke vakken wordt nog meer bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.


Economie
In Scheveningen geven we ook Economie.
Engels
In Scheveningen geven we ook Engels.
Biologie
In Scheveningen geven we ook Biologie.
Duits
In Scheveningen geven we ook Duits.
Aardrijkskunde
In Scheveningen geven we ook Aardrijkskunde.
Latijn
In Scheveningen geven we ook Latijn.
Wiskunde
In Scheveningen geven we ook Wiskunde.
Nederlands
In Scheveningen geven we ook Nederlands.
Frans
In Scheveningen geven we ook Frans.
Geschiedenis
In Scheveningen geven we ook Geschiedenis.
M&O
In Scheveningen geven we ook M&O.
Scheikunde
In Scheveningen geven we ook Scheikunde.

U zit nergens aan vast, maar krijgt wel korting!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 75,- Korting
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • 22 % Korting
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 155,- korting
€ 22,50 per uur

Groot

 • 30 % Korting
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Geen Administratiekosten
 • Totaal € 335,- Korting
€ 20,- per uur
Losse bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wij zorgen voor een passende begeleider

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste coach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Natuurkunde, 4 VWO, Hilversum
“Speciaal voor het examen hebben wij onze dochter een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Goed geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Ouder, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, VMBO 3, Gouda

Contact opnemen? Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.